Whislist Body&FitShop

Kennen jullie Body & Fitshop al? Nee? Body & Fitshop is een winkel vol met gezonde producten, ze hebben van superfoods tot artikelen om af te vallen en vandaag zet ik mijn favorieten op de lijst!

Whislist Body en fitshop

 

Nummer 1 is de SmartShake beker, deze is zo cool, er zitten aparte corpartimenten bij zodat je je shake later kan bereiden des te lekkerder het wordt! De prijs is EUR 7.95.
Omdat ik nu toch echt heel serieus bezig ben met sporten is Whey Protection (2) slim om te gaan gebruiken, zodat mijn spieren snel herstellen, deze is er in een hele hoop smaken maar ik vond drie hele lekkere! Witte chocoladesmaak (2270 gram EUR 34.90), Vanille smaak, ik ben gek op vanille ( 750 gram EUR 13,90) en Peach mango smaak lekker voor in de zomer (750 gram EUR 13,90). I am Ready to Run!

In het voedselzandloperkookboek gebruiken ze heel vaak rauwe cacao, Rauwe Cacao is bevat geen suiker en dergelijke, daarnaast zitten ze vol met goede minerale en vitamine, daarom op mijn voorkeur naar Raw Cacao Nibs (3) deze kan ik gebruiken voor alles en af en toe stiekem zelf ook een handje nemen! De prijs is voor 250 gram EUR 4.95.

Ik ben gek op roze, op mijn werk heb ik een roze beker en iedereen weet dat die van mij is dus een roze shakebeker kan zeker niet ontbreken (4) ook omdat ik toch wel merk dat ik langzaam een tekort krijg aan shakebekers, de prijs van deze beker EUR 2,90.

Chlorella poeder (5) is een bron van eiwitten, vitamines en mineralen, eigenlijk is het een soort alg, mensen beweren dat je door regelmatig chlorella poeder te gebruiken je een stuk minder lusteloos en moe voelt. Ik geloof daar wel in, het lijk mij handig in mijn smoothie voor een extra shotje gezondheid, Chlorella poeder kost  EUR 9,90, je krijgt dan een zakje van 200 gram.

Als laatste speltpasta, ik kan heel trots zeggen dat ik mijn vriend ook aan de spelt producten heb gekregen. En in plaats van gewone bloem gebruiken wij regelmatig speltbloem. En aangezien wij echte pastaeters zijn is speltpasta helemaal geen slecht idee van ons! Voor 500 gram speltpaste betaal je EUR 2,99.

Ja het is weer een flink wensenlijstje, please salaris kom snel 😉

Heb jij al wel eens wat bij Body & Fit shop besteld?

XoXo

1 thought on “Whislist Body&FitShop

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.