15 dingen die je nog niet over mij weet

 photo IMG_9137_zpsqbbweejc.jpg
Annemerel had enige tijd geleden een artikel met 15 dingen die je niet over haar (in dit geval) wist. Ik vond dat zo een leuk artikel dat ik hetzelfde ging doen. Dus vandaag 15 dingen die je nog niet over mij wist.

 1. Ik was vroeger een groot fan van de Spice Girls, mijn zus was fan van the BackstreetBoys en we luisterde altijd keihard muziek, arme ouders, die hebben jaren in die herrie geleefd een mix van Spice Girls en BackstreetBoys was vast niet fijn.
 2. Daarna was ik fan van Di-Rect, inclusief die afschuwelijke broeken. Arme ik, waarin heb ik in hemelsnaam geleefd.
 3. Ik was gigantisch bang voor zwarte piet en Sinterklaas, Sinterklaasfeest op school was voor mij een drama. Ik ben nooit meer over de angst heen gekomen en hou daardoor nog steeds niet van verkleden mensen.
 4. Ik heb -6 aan mijn ogen, vandaar dat ik ook vanaf mijn tweede een bril droeg en vanaf mijn 15de lenzen kreeg.
 5. Ik heb op speciaal voortgezet onderwijs gezeten, ik heb mijn eerste, tweede en derde jaar op speciaal onderwijs gedaan. Vervolgens mocht ik mijn derde en vierde jaar op het normale school volgen. Inderdaad twee keer het derde jaar dus.
 6. Ik hou van notitieboekjes, ik heb er daardoor ook te veel en mijn vriend vind dat super irritant, daarom gooi ik er steeds als ik aan het opruimen ben een aantal weg.
 7. Als mijn vriend is wielrennen ben ik eigenlijk heel onrustig en zie ik vreselijke horrorbeelden en valpartijen voor mij. Maar toch wil ik zelf ook wielrennen.
 8. Ik hou absoluut niet van waterglijbanen. Vind ze helemaal niet leuk en ga alleen van die simpele glijbanen af.
 9. Ik drink bijna geen frisdrank of alcohol! Het liefst drink ik water of Spa rood.
 10. Ik was bang voor konijnen en toen kreeg ik ineen Lois (ons konijn) van mijn vriend, ik vind het nog steeds eng om haar echt vast te houden maar vind het wel leuk om haar te aaien en te knuffelen.
 11. Ik heb veel verschillende fases in mijn leven gehad, van Spice Girls meisje naar skatermeisje (inclusief die verschrikkelijke broeken) naar alleen maar jurkjes meisje, naar beautymeisje en nu sportmeisje en dat laatste bevalt mij prima (al heb ik alle jurkjes nog steeds).
 12. Ik heb een deuk in mijn voorhoofd, als klein meisje wou ik niet mee naar huis en mijn moeder gooide mijn jas omhoog, net op dat moment kwam ik naar voren en kwam de rits op mijn hoofd, toen de schoolarts vroeg hoe het kwam zei ik: Heeft mijn moeder gedaan. Mijn moeder moest daarop de mond houden en ik moest het verhaal vertellen, gelukkig kon ik er wel bij zeggen dat het mijn eigen schuld was omdat ik niet mee wou en mijn moeder mijn jas naar me toe gooide toen ik naar voren liep.
 13. Ik ben een flapuit, niet alleen nummer 12 is een flapuitactie ook roep ik regelmatig dingen waarbij ik denk, misschien kan je beter eerst nadenken, maar ook dat heeft leuke kanten en brengt mij in leuke situaties.
 14. Ik maak al jaren hetzelfde grapje als ik moet bloedprikken bij de huisarts en hij vraagt of ik nuchter ben. Ik zeg altijd ja, maar ik lus wel een borrel hoor, terwijl dat dus niet klopt (zie nummer 9).
 15. Ik word echt hyper van RedBull, no shit! Ik had laatst RedBull op en was daardoor echt super druk, rende de gang op mijn werk over en nou het was gewoon niet normaal, daarom voor mij geen RedBull meer!

En dat waren de 15, eerlijk toegegeven, dit was best heel lastig!

XoXo

2 thoughts on “15 dingen die je nog niet over mij weet

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.