Girl on a Mission: Gewoon weer lekker

39C82096-2D05-474E-AC19-7DDA841AF839
Eigenlijk weer een prima weekje! Een weekje waar het weer zich weer van zijn zonnige kant liet zien! Lekker hoor!

Maandag ik werk vandaag vanuit huis! En dat is op zich best wel fijn, ik heb een klusje waar ik eigenlijk de hele dag mee bezig ben, rond kwart voor 5 sluit ik mijn laptop af en maak ik het eten klaar. Sinds we thuiswerken eten we al vroeger dan normaal maar vandaag eten we wel heel vroeg. Vriendlief gaat nog even een rondje fietsen en ik heb hardlooptraining. Deze week werken we weer aan onze snelheid en hebben we een hele gevarieerde training. Aan het einde van de training ben ik moe maar voldaan! Als ik schoon in mijn bedje lig duurt het ook niet lang voordat ik in diepe maar onrustige slaap ben.

Dinsdag  Ik word wakker en na zo een training moet ik altijd even kijken hoe alles voelt. Het voelt vermoeid maar niet slecht. Alleen mijn bovenbenen hebben het zwaar! Ik mag op kantoor werken en ben gewoon tot normale tijd aan het werk. Na het werk voel ik dat ik stijven bovenbenen heb. Thuis hebben we een heerlijk massagekussen maar ik vergeet hem te gebruiken. Ik ben namelijk te druk met Animal Crossing, een van mijn vriendinnetjes heeft het spel en een andere nodig mij uit op haar eiland. Terwijl ik via facetime mijn ene vriendin door het spel ben doe ik bij de andere inspiratie op! Uiteindelijk gaan we te laat naar bed maar dat geef niet want morgen is het woensdag.

Woensdag En op woensdag ben ik altijd vrij toch ben ik redelijk op tijd mijn bed uit want er staat een pittige training op de planning als mijn ontbijt iets heb laten zakken ga ik op pad. We werken deze week nog steeds aan snelheid. Mijn bovenbenen hebben nog steeds wat last van de training van maandag maar uiteindelijk pers ik er een hele training uit. Eenmaal thuis drink en eet ik wat en daarna spring ik onder de douche. Ik merk wel dat ik iets te hard van stapel ben gelopen want ik heb een heb een hoofd vol met watten. Na mijn douche maak ik een lunch voor mijzelf en vriendlief klaar en ga maak ik het huis schoon. Daarna loop ik even voor een kopje koffie naar mijn ouders en na het avondeten stap ik op mijn fiets en fiets ik met vriendlief mee terwijl hij op zijn dooie gemakkie 5 kilometer rent.
Als we van dit alles thuis zijn heb ik een beetje hoofdpijn. Maar al snel wordt dit erger en erger. Ik heb het wel eens vaker en meestal kan ik dan wel afleiden waarvan het komt (hormonaal) maar dit keer kan ik het niet herleiden. We besluiten naar boven te gaan (meestal helpt slapen) maar het gebonk is echt heel erg. Vriendlief is heel slim hij besluit namelijk een koude doek op mijn voorhoofd te leggen en inderdaad de hoofdpijn wordt iets minder. Na 2 aspirines en een koude doen voel ik mijzelf wegglijden in een slaap! Ik weet nog net op tijd de natte koude doek weg te brengen.

Donderdag Ik word wakker met nog een vage bons. Dat is fijn de hoofdpijn is met een aspirine beheersbaar. Vandaag werk ik weer op kantoor en om 17.15 mag ik weer naar huis. Onderweg bel ik (handsfree) met vriendlief en die zegt dat wij een groot probleem hebben. Het is vandaag internationale hamburger dag en wat staat er op ons menu. Geen hamburgers. Oke! Dat gaan we regelen (zelf heb ik namelijk ook wel zin in hamburgers). Niet veel later staat Bikkel Beer voor de deur met twee blackangus brugers met truffelmayo! Je kan mij niet blijer krijgen. Na mijn eten ga ik mijn spieren even los maken met de massagekussen. Heerlijk en niet veel later liggen we in bed.

Vrijdag En ik mag weer naar kantoor! Hier ben ik weer druk in de weer met alles. Na werk wil ik eigenlijk gaan fietsen, maar als ik een gigantische inkakker krijg lijk mij dat niet het beste! Dus ik besluit gewoon niets te doen en lekker te genieten van de avond! En dat gaat eigenlijk prima.

Zaterdag Na weer een onrustige nacht (maar dat is op dit moment niet nieuw). Hang ik wat op de bank. Nadat we onze planning hebben doorgesproken gaan we aan de slag. Als eerste gaan we naar Amsterdan Arena. We hebben een kast gezien en deze willen wij eigenlijk ook graag in het echt zien! Een prima kast. We zijn overtuigd maar toch ook weer niet. We kijken nog verder maar voordat de grootte drukte komt zijn we alweer gevlucht. Helaas is er geen enkel tentje open waar je een broodje kan halen en dus belanden we weer bij de McDrive. Dit keer een bescheiden maaltijd een McKroket en een Milkshake (dat kwam omdat ze de frietjes waren vergeten). We kunnen thuis even hangen en daarna gaan we door naar mijn zwager en schoonzus. We gaan daar barbecuen. Na een heerlijke barbecue gaan we iets voor 12 uur weer naar huis. Over 12 uur zijn we thuis en zo is het al zondag.

Zondag  Het is absoluut een brakke zondag, ik word voor het eerst sinds maanden laat wakker! Te laat om nog een rondje te rennen! Dat is wel jammer. De rest van de dag is zo een dag dat je 100 dingen wil doen maar dat er geen een uit je handen komt! Ik werk wat aan deze blog totdat ik een appje krijg van een vriendin of ik al knollen heb gekocht (animal crossing), bij haar zijn ze niet zo duur dus koop ik flink wat in bij haar. Daarna speel ik een paar uurtjes animal crossing. In de middag gaan we naar mijn ouders zij hebben het zwembad klaar staan en ik neem er gelijk een duik in, het zwembad is vrijdag gevuld dus ik neem een duik eigenlijk meer een koud water dip! Daarna gaan we bbqen en huppelen we naa de koffie weer naar huis en duiken we het bedje in! Op naar een nieuwe week!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.