A december to Remember: It’s Christmas

1 januari 2020! Allemaal een super fijn nieuwjaar gewenst, dat al jullie wensen maar mogen uitkomen!
E024510D-0476-4785-BD92-AAF47850DC4E

Whoow en zo knallen we de laatste volle week van 2019 in! En wat voor een week, misschien een beetje te druk? Maar dat mocht de pret niet drukken!

Maandag 
We mogen de maandag gewoon nog werken, al is het aanzienlijk rustig, we kunnen wel wat kleine dingen doen, door de kleine dingen gaat de dag toch snel, we sluiten iets vroeger dan normaal de computer af om naar huis te gaan. Het is ook nog Kerstvakantie van Soesenzo. En ik merk dat ik het lastig vind om geen looptraining te hebben. Aan de andere kant is deze rust ook wel een keertje fijn.

Dinsdag 
Weer een dag op kantoor en vandaag is er echt bijna niemand, we sluiten dan ook extra vroeg de computer af. Mijn vader haalt mij op en samen rijden we nog even voor de allerlaatste kerstboodschappen naar de dierenwinkel, want de dieren mogen natuurlijk niet vergeten worden met kerst. Ook vriendlief is op tijd thuis. We hebben stokbrood met saladesen kleine warme hapjes als diner ondertussen pakken we de cadeaus uit. Ik ben ontzettend blij met mijn Pandora bedel van Harry Potter en mijn Wake-up Light. Vriendlief is ook blij met zijn cadeaus. We kijken samen the Hunger Games en na anderhalve film besluiten we naar bed te gaan.

Woensdag 
Het is eerste Kerstdag en we kunnen heerlijk rustig aan doen! Rond 15.30 ben ik opgedrikt en klaar om naar mijn zwager te gaan, hier doen we cadeautjes om vervolgens naar een restaurant te gaan. We genieten van een heerlijk diner en daarna gaan we naar huis, niet veel later liggen vriendlief en ik op bed! Het was een heerlijk rustig dagje!

Donderdag
Tweede kerstdag starten we net zo rustig op als eerste kerstdag. Na de cyclocross gaan we naar mijn ouders. Daar doen we nogmaals cadeautjes. Mijn vader maakt dit jaar het kerstdiner, maar zoals altijd zal het bij ons niet gaan zonder chaos. Mijn vader moet tussendoor even nog wat regelen en niet veel later worden we allemaal aan het werk gezet. Dit mag de pret niet drukken en ook het diner wordt er niet minder om. Veel te laat gaan we weer terug naar huis! En kan ik gelijk mijn wake-up light instellen voor de volgende dag.

Vrijdag
De wekker gaat redelijk vroeg en we hebben een normaal ontbijt! Vriendlief en ik gaan een dagje naar Maastricht. De hoofdreden waarom we gaan is vlaai eten bij De Bischopsmolen. We duiken ook nog even de boekhandel Dominicanen in, deze tip had ik een aantal keer gekregen. Het is een boekhandel in de kerk en een giga boekhandel. Ik ben op zoek naar een speciaal boek, maar deze kan ik daar ook niet vinden. Geef niets, we slenteren over de kerstmarkt en als het tijd is om te gaan eten gaan we eten bij een tentje waar we 2 jaar geleden in de zomer hebben gegeten. Helaas is het geen aspergetijd dus ben ik tevreden met een carpaccio en een giga bord pasta. Hierna slenteren we weer naar de trein waarmee we naar huis gaan. Rond 21.00 uur zijn we weer thuis van een gezellige dag.

Zaterdag
Weer gaat de wekker redelijk vroeg, vandaag gaan we naar Apple voor een Apple Today les. De eerste les is fotografie, het is een prima les, maar niet echt schokkende nieuwe dingen. Daarna hebben we twee uur de tijd om te lunchen. Een goede betaalbare lunch vinden in Amsterdam is nog wel een uitdaging. Maar uiteindelijk vinden we er eentje. Na de lunch is het tijd voor bewerken met de iPhone, ook hier niet veel schokkende dingen. We gaan hierna richting de Lego winkel in Amsterdam, maar ik merk het al bij de Kalverstraat het is druk, heel druk! Uiteindelijk staat er bij de Legowinkel een hele rij, daar heb ik geen zin in, gelukkig is vriendlief het met mij eens en we gaan door naar Utrecht. Ik heb zo een hekel aan het te drukke Amsterdam dat ik blij ben als we in Utrecht zijn, het is hier ook druk maar aanzienlijk minder druk. We gaan hier eerst naar de Primark en vervolgens naar de Legowinkel. Aan het einde van de dag ben ik totalloss. Vriendlief ziet het aan mij en besluit snel boodschappen te doen. We eten vandaag nog even lekker makkelijk! Patat wordt het, terwijl de patat in de Airfryer zit bouwen we aan ons Lego. Na de patat en de Lego. Gaan we op de bank doelloos zappen. Al snel besluiten we naar bed te gaan.

Zondag
Nog 1 keer die wekker! Vandaag gaan we op kraamvisite bij vrienden! Na de kraamvisite gaan we naar het centrum. Doe ik een paar boodschappen voor oud en nieuw en snel op weg naar huis waar we de weekboodschappen doen. Hierna schakel ik mijzelf echt uit. Ik ben er klaar mee. Ik ruim wat kleinere dingen op en doe wat was, maar verder is het op. Vriendlief merk het en is daarom ook wat rustiger. In de avond kijken we nog een keer Cyclocross en heel Holland Bakt. Maar daarna is het toch echt tijd om naar bed te gaan! Lekker niets meer!

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.