Aan de Damloper

Afbeeldingen38

Aan de Damloper,

Je staat aan je vooravond van jouw Damloop! Misschien loop je wel morgenavond de Damloop by Night of misschien loop je hem wel zondag! Heb je goed getraind? Ben je er klaar voor?

Ik heb twee keer mee mogen doen aan dit geweldige spektakel, 1 keer heb ik het stress gehad voor het goede doel en 1x heb ik domweg mazzel gehad door het winnen van een startbewijs en beide keren heb ik ontzettend genoten.

Dat advies geef ik je mee! Geniet! Geniet van de mensen om je heen en geniet van het stuk in de IJtunnel! Geniet!

Mijn eerste Dam tot Damloop liep ik met een vriendinnetje, beide eigenlijk niet zo goed getraind maar ons doel was aan iedereen bewijzen dat we het konden. We liepen voor de Hartstichting en wat waren we zenuwachtig. Maar we hebben genoten. Ja, dat was een groot feest.
De volgende dat vond ik het wat minder een feest, om 1500 uur zat ik te knikkebollen op mijn werk en had ik gigantische honger. Achteraf, wist ik nog maar weinig over voeding, aanvullen en dergelijke.

Een jaar later liep ik hem nog een keer en leerde ik dus Gaby kennen. Ik was beter getraind maar nog niet super, ik was nerveus want ik liep voor het eerst “alleen” zo een afstand! Maar ook daar heb ik ontzettend van genoten. Dit keer hoefde ik niemand wat te bewijzen. Alleen mijzelf, ik moest bewijzen dat ik niet heel moe werd na de loop en dat werd ik ook niet! Ik wist meer qua eten en opladen en dit was perfect.

Stel geen megahoog doel tijdens je damloop maar geniet ervan! Want de Damloop is 1 groot feest.

Dit jaar zal ik hem niet lopen, maar volgend jaar ben ik er zeker bij en maken we er 1 groot feest van!

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.