Actief in Noordwijk

IMG_2363
Enige tijd geleden won ik via Girlsruntheworld een weekend weg in Noordwijk en afgelopen weekend was het zo ver, we gingen naar Noordwijk!

Vrijdag gingen we met een volgeladen auto naar Noordwijk, racefiets van vriendlief stond erop en mijn hardloopschoenen lagen in de auto. Al snel kwamen we aan bij vakantiepark Duinrust, kregen we de sleutels van huisje nummer 18 en konden we naar binnen.
C7E42F4C-8AEF-4F00-9C22-BFF9CE542C88
Vakantiepark Duinrust is heel hoog beoordeeld bij Zoover en dat snap ik zeker! Het huisje was mooi, schoon en netjes, dat is heel fijn!
Bij aankomst lag er ook nog een persoonlijke brief van Girls run the World, nadat we de spullen hebben uitgeladen kon ons weekend beginnen.
IMG_7828
Niet lang nadat we ons gesetteld hebben komt Nicky, de vriend van Gabriella en niet veel later komt Gabriella binnen. Even snel een kleine rondleiding door het huisje en op weg naar Noordwijkerhout, want we hebben trek en er schijnt daar een goede hamburgertent te zitten!
Na onze maaltijd hangen we nog wat op de bank, maar eigenlijk zijn we het allemaal zat en besluiten we naar bed te gaan.
IMG_7844
Na een redelijke nacht en een goed ontbijt gaan we zaterdag op pad, we krijgen een paar leenfietsen en stappen op de fiets richting Noordwijk. Daar gaat vriendlief vliegeren, na een poosje is die het zat en duiken we met zijn vieren een strandtent in waar we ons tegoed doen aan warme chocolademelk, een heerlijke lunch en een toetje.
Daarna fietsen we weer terug, Gabriella gaat loslopen en ik besluit mee te gaan met haar, wat natuurlijk weer tijdens het lopen een flinke gezelligheid is.
Na ons loopavontuur gaan we met de auto weer naar Noordwijk waar we een heerlijke pasta eten. Na het eten gaan we aan de slag met 30 seconds en na 3 rondjes 30 seconds stoppen we er mee en gaan we naar bed!

Zondagochtend worden we gewekt met een pannenkoekengeur! Nicky staat in de keuken en wij stapelen koolhydraten. Gabriella loopt vandaag de 20 van Alphen (exclusief inlopen en uitlopen), op mijn schema staat mijn laatste lange duurloop voor Berlijn en vriendlief gaat op de racefiets, dus de carbs zijn welkom!
Na het ontbijt gaan Nicky en Gabriella op huis aan. En maken wij ons klaar voor de sportieve activiteiten van die dag.
IMG_2346
Ik ren 18 km door de duinen, af en toe moet ik omdraaien maar verder voel ik mij heerlijk!! Na 18 km kom ik terug in het huisje. Het was heerlijk! Ik voel mij goed, moe maar goed! Vriendlief is inmiddels ook thuis van zijn fietstocht.
Nadat wij ons opgefrist hadden gingen we weer naar Hudson (de hamburgertent) om ons nog eens aan een burger te eten. Na de burger gingen we heerlijk languit op de bank met temptation en voetbal en niet lang daarna lagen we weer onder zeil.

Maandag stond uit het teken van spullen inpakken en weer naar huis, jammer maar helaas!

Lieve Girls run the world en Vakantiepark Duinrust dank je wel voor dit leuke weekend! We hebben ontzettend genoten!

XoXo

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.