AH Allerhandebox

 photo IMG_2124_zpshrlfud1i.jpg
Toen vriendlief en ik vorige week bij onze boodschappen een kortingskaart kregen voor de AH Allerhandebox besloten we deze een keer te bestellen.

Ik vind maaltijdboxen een super goed idee! Je hoeft voor een aantal dagen geen boodschappen doen en je eet weer eens wat anders, soms is het (bij ons teminste) dat je gewoon heel veel hetzelfde eet. En dat waren we een beetje zat. Daarnaast vind ik het een voordeel dat je de allerhande box per week besteld. Wij bestelde deze box op zondag en woensdag haalde ik hem op en aten we drie dagen een keer wat anders.

 photo Pictures4_zpshikdsz6p.jpg

Als je de box opent dan krijg je eerst wat papieren gevolgd door de groenten en vlees. Toen ik het uitgestald had op tafel dacht ik echt dit krijgen we nooit op! Echt alles zit in de box. Het enige wat jezelf moet toevoegen is zout, peper en eventueel olijfolie.

Ik heb de drie dagen dat we aten van de Allerhandebox foto’s genomen van de gerechten. Helaas zijn mijn het-eten-mooi-op-een-bord-leggen-kunsten niet echt goed. Dus ja…maar het gaat uiteindelijk om hoe het smaakt!

 photo Pictures5_zpspbttjm5c.jpg

De eerste dag aten we farfalle met biefstukreepjes in paprikatapenade. Ik moest zelf mijn tapenade maken! Dit ad ik dus nog nooit gedaanl Het recept is redelijk simpel om te maken. Dit recept was zeker voor de herhaling vatbaar. Iets wat wij hier nooit eten maar wel erg lekker is!

 photo Pictures6_zps8g3pqztk.jpg

De gegrilde kalkoenfilet met champignonroomsaus. Weer zo een simpel gerecht het lastigste was de champignon roomsaus, maar verder was dit verrukkelijk! Ik kan er gewoon weinig over zeggen behalve dat dit echt lekker was!

 photo Pictures8_zpstqcyzlb3.jpg
En dat niet alles lekker was bewees dit gerecht maar weer. Dit was Indiase Biriyani met omelet en amandelen. De omelet was lekker, netzoals de amandelen en de wortels. Maar verder ging dit de prullenbak in en haalde we pizza. Maar we hebben het wel geprobeerd! Dat is dan weer een pluspunt!

We hebben uiteindelijk twee recepten gehouden voor de volgende keer. De Biriyani is niet door de selectie gekomen.
De box kost normaal gesproken EUR 35,- dat is best aan de prijs voor drie maaltijden, maar echt alles zit erin! Dat vind ik dan wel weer fijn! Doordat er vouchers waren uitgedeeld kwam deze box maar op EUR 25,-.
Nog een pluspunt is dat je dus per week je box kan bestellen, er zit geen abonnement aan ofzo. Zit er een week bij wat je niet lekker vind? Nou dan bestel je hem toch niet! Dat is geen probleem. Ik ben fan! En hij komt bij ons zeker vaker in huis (sterker nog vandaag ga ik de box voor deze week ophalen).

Ben jij bekend met de allerhande box?

Let me know!

XoXo

 

2 thoughts on “AH Allerhandebox

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.