Als je doelen ineens geen doelen meer zijn

IMG_9239

Begin dit jaar schreef ik vol trots over mijn doelen! Ik zou de Urban Trail doen, Disney Runs, 7heuvelen nacht, eindelijk zou ik afrekenen met die Bruggenloop en misschien toch nog wel Linschoten. Nou ik hoef niemand te vertellen dat het allemaal anders is gelopen.

Nou toen kwam corona! Eerst werd de Urban Train geannuleerd, daarna kwam Rotterdam die verplaatst wordt (en eerlijk gezegd zie ik die in oktober ook nog niet gebeuren). Eigenlijk had ik nu in de auto moeten zitten met Linda voor ons Disney Princess avontuur. Maar ook die gaat niet door.
Het enige wat nog open staat is de DisneyRun in september, maar ook die zie ik geannuleerd worden.
Dan zijn mijn enige doelen nog de Bruggenloop en de Linschotenloop. Maar heel eerlijk zelfs als die doorgaan zou ik denk ik niet gaan, de laatste wedstrijden die er nog zijn zullen gigantisch druk worden en zo niet hoe ga je die anderhalve meter garanderen in het startvak?

Mijn doelen voor 2020 heb ik dus niet meer of eigenlijk nog 1. Zo gezond mogelijk 2020 doorkomen! En op dit moment is dat best lastig met een virus dat redelijk snel om zich heen grijpt!

Op dit moment loop ik zo een 2 a 3 keer per week. Ik eet redelijk gezond en zorg dat mijn vocht op peil is. Ondanks dat de situatie natuurlijk heel raar is voel ik mij goed. Misschien voel ik mij zelfs beter dan ooit. De weegschaal is zelfs langzaam naar beneden aan het gaan! We wandelen regelmatig en ik probeer iedere dag minimaal een half uur te bewegen, en ja, mijn ebike tel ik dit keer gewoon mee.

En hoe het nu met mijn hardloopdoelen moet? Ja geen idee! Ik vind het lastig om vooruit te kijken! Ik blijf voor nu lekker trainen en dat is voor nu ook prima denk ik!

Eerst moeten we zorgen voor de veiligheid en de gezondheid daarna ga ik pas weer aan wedstrijden denken.

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.