Als secretaresse zit je alleen maar…

 photo sec_zpsbc4a0e6f.jpg

Omdat ik als secretaresse werk krijg ik deze term regelmatig naar mijn hoofd gesmeten. Ik weet dat het niet waar is, maar het bewijs kon ik nooit echt leveren. Dus toen ik mijn Nike Fuelband kreeg kon ik niet wachten om het tegendeel te bewijzen.

Mijn ochtend begon om 06:00 uur de wekker gaat en ik ga uit bed ik zet mijn fuel op 2000.

Als ik om 09:30 op de Fuelband krijg heb ik al ruim 2000 stappen gezet. Mijn fuels schieten al aardig op. Om 1200 uur had ik al de helft van mijn fuels bereikt en ook de stappen liepen aardig op.

In de middag loop ik minder dan in de ochtend dat ik waar. Want rond 14.30 har ik ruim 1300 fuel. Toen ik om 17:00 uur naar huis ging had ik ruim 6000 stappen en ruim 1500 fuel. Dus ik zat al op drie kwart, helaas was mijn dag op mijn werk voorbij, Normaal ga ik met de trein en de bus naar huis, dan wandel ik nog, ik denk dat ik dan mijn fuels wel had gehaald, maar vandaag werd ik opgehaald, met boodschappen, koken en de rest erbij red ik de fuels.

Waarom ik dit stuk schrijf? Geen idee, ik denk dat ik voor mezelf het tegendeel wil bewijzen dat ik alleen maar zit als secretaresse, want ik zit niet de hele dag 😉 Ik vind dat ik dit keer het tegendeel heb bewezen. Ik zit niet de hele dag.

Waar wil jij het tegendeel van bewijzen?

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.