Ambassadeur rokjesdag!

 photo rokjesdag_zpsoz054ytz.jpg
7 februari werd ik op facebook getagd door Rokjesdag, ik was Rokjesdag Angel! Afgelopen zaterdag had ik een meeting met de andere angels!! And it was fun!

In januari stond er een oproep op Faceboek dat de Rokjesdagloop Ambassadeurs zocht. Mensen die zich een jaar lang inzetten voor de Rokjesdagloop en iets met social media hadden. Ik voelde mij aangesproken en stuurde een mailtje, het mailtje wat ik stuurde was kort en krachtig maar op 7 februari kreeg ik het bericht dat ik was uitgekozen tot Ambassadeur!!

Afgelopen zaterdag moest ik om 10 uur verzamelen voor de kleding en foto’s. Ik ben in de ochtend niet op mijn best, ik heb gewoon een ochtendhumeur, maar dit keer viel het mee. Snel wat sportkleren aan en weg met de trein. In Utrecht had ik met Sjoukje afgesproken om samen verder te reizen en al snel kwamen we aan op de plek van bestemming namelijk RunnersWorld Amsterdamse Bos

Na gezellig met de andere meiden gekletst te hebben kwam bestuurslid Paul Postema wat vertellen over de rokjesdag. En dames mocht je twijfelen over het inschrijven van deze loop omdat er staat rokjesdagloop, je hoeft geen rokje aan hoor! Je kan ook gewoon meerennen in een shortje of een broekje.
Vervolgens werd er wat verteld over MS door Annette van Goes, Annette is werkzaam in VUmc MS Centrum Amsterdam. We kregen meer duidelijkheid over de ziekte MS.
Na dit kregen we nog een warm welkom van Bas Stigter, eigenaar van RunnersWorld Amsterdamse Bos, van hem kregen we een super mooi kledingpakket uitgereikt, want als Ambassadeur moeten we natuurlijk wel zichtbaar zijn op evenementen (dus ben je op een evenement en zie je ons? Spreek ons aan, vinden we leuk).
 photo P1150502_zpsvwtdwqol.jpg
Daarna gingen we met zijn alle proosten op de kennismaking van de ambassadeurs.

Het is natuurlijk heel leuk om ambassadeur te zijn van een loop, maar dan moet er natuurlijk wel gelopen worden! Ook dat deden wij! We liepen iets meer dan 5km in het (modderige) Amsterdamse Bos, waar ook de Nederlands Kampioenschappen waren! En als je met een groep meiden bent die allemaal licht social media verslaafd zijn kan je rekenen op een hoop selfies en actiefoto’s.

 photo IMG_5859_zpsvpbooin1.jpg

 photo IMG_5906_zpshdjntzb6.jpg

 photo IMG_5886_zpsbbswakow.jpg

 photo IMG_5901_zpshi6mq6df.jpg

Na dit rondje had de RunnersWorld een super lekkere lunch klaarstaan voor ons.
 photo IMG_5912_zpsdvnmuk25.jpg

 photo ImageFile_E77C15DC-DDD5-40D6-80F1-18325368AF8D1_zpsbzgildxw.jpg
Rokjesdag
Op 2 april vindt het rokjesdagevenement plaats! Dit evenement is een is een ode aan de lente én aan Martin Bril. En geen zorgen, kan je niet rennen? Dan kan je ook nog meer doen aan de gewone loop. De kosten om mee te doen aan deze loop is EUR 15,-, daarmee steun je ook nog eens het goede doel! Twee vliegen in een klap!
Benieuwd geworden? Klik hier voor de site van rokjesdag. Ben je benieuwd wie er nog meer ambassadeur is van deze loop? Dan vind je hier het nieuwsbericht. Ben je helemaal overtuigd! Dan kan je je hier gelijk inschrijven en misschien ren jij mij op 2 april voorbij!

Wie zie ik allemaal op 2 april?

XoXo

1 thought on “Ambassadeur rokjesdag!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.