Anita Active X Rosa Faia Aquabootcamp

Rosafaiabeautiful_Rhiendeoord_Brummen_186
Enige tijd geleden werden wij uitgenodigd door Mirjam en Marjon (van Anita Active) om te gaan aquabootcampen.


P1000022
Vroeg in de middag stond Patricia voor mijn deur, zij kwam vanuit haar woonplaats langs mijn woonplaats rijden en zeg zelf, met zijn tweeen in nog altijd gezelliger dan alleen, dus gingen wij samen op pad. Rond kwart voor 2 kwamen we aan bij zwembad Rhienderoord in Brummen. Iets over tweeen mochten we plaatsnemen in de kamer die speciaal voor ons was geboekt, na een warm welkom met koffie/thee en een gebakje door Mirjam en Marjon kregen wij allemaal een mooie handdoek met daarin een bikini of badpak. Daarna volgde er een super snelle omkleed en passessie want om 15.00 uur moesten wij met zijn alle in het zwembad liggen.
Rosafaiabeautiful_Rhiendeoord_Brummen_033
Er waren drie verschillende activiteiten in het zwembad, een bootcamp, aquafietsen en aquaboarden. Toen wij verdeelt waren in groepjes gingen we op weg. Wij begonnen met bootcampen. Er waren diverse oefeningen in het water en uit het water. Van opdrukken uit het water tot gewoon saai dippen. We mochten dit 20 minuten doen en eigenlijk was dit best wel erg zwaar! Dus na 20 minuten waren we blij dat we deze kleine HIT bootcamp achter de rug hadden.
Rosafaiabeautiful_Rhiendeoord_Brummen_113
Maar rusten zat er niet in. We gingen aquafietsen, na een flinke verzuring in onze armen was het tijd voor verzuring in onze benen! En dus zaten we in het water op een fiets en daar gingen we, van staan naar zitten en van zitten naar staan en niet alleen de benen kwamen aan de beurt! Ook mochten we aan de slag met onze armen. Deze activiteit was minder zwaar dan de bootcamp dus deden we aan actief herstel! Maar dat was maar voor 20 minuten.
Rosafaiabeautiful_Rhiendeoord_Brummen_145
Daarna was het namelijk tijd voor de laatste activiteit en dat was aquaboarden. Als eerste op zo een board komen, daar ben ik al niet zo goed in! Maar toen ik de eindelijk op lag en wat crunches had gedaan was het tijd voor oefening 2. Staan…..Staan was al een hele uitdaging voor mij. Uiteindelijk is het toch nog geluk! Zoals je in de vlog van afgelopen vrijdag kon zien!

Daarna was ons uurtje waterpret weer om, wij waren allemaal vrij rustig en daarna keerde iedereen weer huiswaarts.

Mirjam en Marjon bedankt voor deze leuke dag!

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.