Anitaladies x Ladiesrun

LDDK-201805200041
Enige tijd geleden kreeg ik een super leuk mailtje in mijn mailbox. Anita Active was opzoek naar Ladies voor de Ladiesrun in Rotterdam, ik reageerde gelijk en weer enige tijd later kreeg ik een mailtje dat ik Anita Active mag vertegenwoordigen tijdens de Ladiesrun 010 in Rotterdam en ter vorbereiding op die ladiesrun kregen we een clinic in Rotterdam.


LDDK-201805200012
Eerste Pinksterdag moet ik rond 10.00 uur in Rotterdam Zuid staan. Ik ben nog nooit in Rotterdam geweest en ben ook blij dat Eleni van Girls run the World met mij vanaf Rotterdam Centraal wil meereizen. Al snel komen we aan op de plek van bestemming en zien we weer een hoop bekenden want naast 25 Anitameisjes zijn er ook nog 25 winnaars die mee mogen lopen met ons. We krijgen de nieuwe Air Control Deltapad BH in het fluoriserend geel met zwart en een shirt. Als iedereen is voorzien van een flitsende BH en een shirtje gaan we aan de slag met de warming up. Deze begint rustig maar al vrij snel staan we te springen en alles…mijn boobies blijven keurig op zijn plek zitten zoals gewoonlijk met de Air Control Deltapad. Na de Warming-up is het de beurt aan trainer(t) Frido.
LDDK-201805200047
Ik heb regelmatig trainingen gehad die gefocust waren op het benenwerk maar dit keer was et ook focus op je bovenlichaam om deze zo veel mogelijk stil te houden. Ik kan je vertellen dat is nog best lastig! Na diverse oefeningen ging het iets beter maar ik kan zeker nog wel progressie boeken.
LDDK-201805200059
Na dit kregen we nog flink wat heuvelreeks te verduren. Daar heb ik mij niet aan gewaagd, mijn knie deed een beetje zeer en ik merkte op dat moment dat de halve marathon er nog aardig in zat. Na al dat trainen was het natuurlijk ook tijd voor een cooling down, zelfs tijdens de cooling down zag ik wat verbeterpunten want ook mijn balans is niet best, maar met veel oefeningen van de fysio zag ik daar wel vooruitgang in.

LDDK-201805200003
Na de cooling down werd er natuurlijk nog flink nagepraat en langzaam gingen we allemaal weer op huis aan.
Anita Active super bedankt voor het organiseren en tijdens de Ladiesrun 10 juni maken we er een nog groter feestje van!
Wil jij nou deel uitmaken van dat mega feestje dat kan! Je kan je nog inschrijven voor de Ladiesrun! Klik hier om naar de website te gaan.

Wie zie ik 10 juni bij dit feestje?

XoXo

Alle foto’s zijn gemaakt door Luka de Kruijf

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.