Asics Fuzex

 photo IMG_9066_zpsnk3cfen6.jpg

Enige tijd geleden kreeg ik de Asics Fuzex opgestuurd van Asics.
Als een kind zo blij stond ik te springen toen ik het pakketje ontving, vandaag mijn review.

De Asics Fuzex is het nieuwe kindje van Asics. In vergelijking met de andere schoenen wel een beetje een buitenbeentje, maar in positieve zin! Want de Asics Fuzex is voor de nieuwe generatie hardlopers.
De hardloper die over een bruggetje wil springen of op een bankje. Kortom is de Asics Fuzex de allrounder schoen voor hardlopers en ik heb ze getest.
 photo IMG_9138_zpsobqnbnr4.jpg
Wat mij als eerste opvalt is dat het niet de ‘standaard’ Asics schoen is, deze schoen kan je ook gewoon onder een spijkerbroek aan dat is fijn! Dit is ook waar Asics op doelt, de schoen moest er gewoon aantrekkelijk uitzien en dat is gelukt!
Als ik de schoen pas zitten ze wat strak, eerst goed uitlopen dus! Mijn eerste rondje op mijn Asics Fuzex is een kleine interval. Het eerste wat ik merk is dat de schoen heel licht is, zeker in vergelijking met mijn eigen schoen (Asics GT 2000-03). Ook is de schoen stabiel, ik ben een loper met pronatie en waggel dus een beetje op een neutrale schoen, Met de Asics fuzex is het gewaggel niet helemaal over, maar het is wel iets minder dan een andere neutrale schoen.

De demping bij de schoen is ook super goed! Als de demping in een schoen voor mij niet goed (of genoeg) is krijg ik gelijk last van mijn schenen, maar dit keer kreeg ik er geen last van. Ook als ik een sprong maak kom ik goed neer en voel ik de demping maar niet te!
 photo IMG_9120_zpsyby7csni.jpg
De Asics FuZex is zeker een goeie bootcamp schoen, voor mijn lange duurlopen is die helaas niet geschikt maar een interval kan ik er wel op doen.
Op dit moment gebruik ik mijn Asics FuZex schoenen bij Crossfit, daar moeten we namelijk nog wel eens rennen en daarvoor is deze schoen perfect! Ik kan rennen en even later weer in de ringen/bar hangen en als ik mijzelf laat vallen dan voel ik dat niet gelijk aan mijn voeten (door te weinig demping).

De Asics Fuzex is er in 5 verschillende kleuren en is er in dames en heren uitvoering. De prijs voor een paar Asics Fuzex schoenen is EUR 130,-.

Wat vind jij van de Asics Fuzex schoenen?

XoXo

Dit product kreeg ik opgestuurd, lees mijn disclaimer

2 thoughts on “Asics Fuzex

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.