Avanca oordopjes

 photo IMG_9598-001_zpsb1976sq9.jpg
Oordopjes, ik ben er nogal kieskeurig in! Ik kan namelijk absoluut niet tegen in-ears oren. Maar nu heb ik hele fijne draadloze oordopjes gevonden!

Enige tijd geleden was ik op zoek naar draadloze oordopjes, ik heb een headset van philips, maar die is niet draadloos (overigens verder een prima headset). Tijdens mijn zoektocht kwam ik een aantal keer bij Avanca terecht. Ik zocht wat review op en vond het wel prima oortjes om te proberen! De prijs is een mooi gemiddelde en ze hebben regematig acties waarbij je extra korting krijgt.

Ik bestelde de oortjes voor EUR 39,95 bij alles mobiel, inderdaad had ik de actie met EUR 10,- korting want normaal betaal je voor de oortjes die ik heb  EUR 49,95.

Ik heb bewust gekozen voor de S1 en niet voor de D1 omdat de S1 oordopjes heeft bijna dezelfde oordopjes als de iPhone koptelefoon, ik vind deze heel fijn zitten, de D1 heeft oordopjes die echt in je oor gaan en deze vind ik persoonlijk niet fijn.

Het installeren van de headset op de iPhone is binnen een mum van tijd gebeurd. Ook is die compatibel met de TomTom Spark, alleen moet ik dan wel zeggen dat de bluetooth verbinding niet heel goed is, hij valt dan met regelmaat weg, maar als je dat niet erg vind is het prima werken met de headset. Ik heb hem altijd mee met duurlopen, dan is het nu tijd voor mijn bevindingen.
 photo IMG_9600-001_zps6z0w4ynr.jpg
De headset is echt super licht dit is extra fijn omdat het natuurlijk in je oren hangt, de oortjes vallen niet uit de oren! Wat dus extra fijn is! Het geluid vind ik ook nog van goede kwaliteit, kijk het is natuurlijk geen bose, maar ik vind het heel fijn klinken! Wat ik ook heel fijn vind is dat de headset opgeladen erg lang meegaat, ik heb er een flink aantal lopen mee gedaan! Het opladen duurt wel wat langer 1 a 2 uur. Maar dan kan je lang mee.

De headset wordt geleverd met een USB kabel en een klein tasje waar je hem in kan doen en een usb lader, het zakje is super handig, ik heb hem al meegenomen naar Londen en het is gewoon makkelijk op te ruimen en je krijg daardoor geen breuk in het kabeltje.

 photo IMG_9599-001_zpszgmql3xd.jpg
Kortom deze headset is super handig, de batterij is zuinig in gebruik en hij zit fijn!! Ik ben er heel erg blij mee! De headset heb ik besteld via Alles mobiel. En binnen 2 dagen was die in huis!

Ben jij al bekend met Avanca? Let me know

XoXo

Advertorial

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.