B-day Whislist

Eind deze week blaas ik 29 kaarsjes uit. Vandaag een whislist.

Mijn verjaardag hebben we afgelopen weekend al gevierd. Mijn vriend is begin oktober jarig en ik eind oktober, dus halverwege vieren we altijd onze verjaardagen, meestal zo rond de 16de. Omdat ik dit weekend de marathon liep besloten we de verjaardagen een weekje op te schuiven, vandaar dat ik het al gevierd heb. Dit keer enen klein wensenlijstje, eigenlijk heb ik alles wat mijn hartje begeerd, maar dit vind ik wel erg leuk (en moet ik nog even sparen.
 photo Asics_zpsn75x2s7t.png
Laten we het toegeven de Asics GT 2000-3 en ik waren een top combinatie! Helaas beginnen mijn schoenen toch echt op te raken, waar ik ontzettend van baal want het zijn gewoon super fijne hardloopschoenen! Ik moet langzaam gaan kijken voor een vervanger en een goeie vervanger is de opvolger van de GT 2000-3, de GT 2000-4! Deze schoen is natuurlijk iets verder ontwikkeld dan zijn voorganger, maar ik denk (nee ik weet) dat we nog steeds een match made in heaven zijn!
 photo MK_zpspvjndiza.png
Asics is mijn beste vriend tijdens het sporten en Michael Kors is mijn beste vriend als ik naar het werk ga (met de trein) inmiddels heb ik een aardige collectie van handtassen, een handtas is netjes, maar een rugzak is ook fijn. Graag een beetje netjes! Deze Michael Kors rugzak is mooi voor als je een dagje weg gaat en je er toch een beetje netjes uit wilt zien. Helaas is het prijskaartje ver boven mijn verjaardagsbudget, but a girl can dream!
 photo Nike_zpsw9ssxwrb.png
Met Asics ren ik PR naar PR maar met Nike zou ik graag PR’s willen squatten, pushen en pressen, op mijn wensenlijstje staan zeker een paar Nike metcons, helaas, budgetwise nog steeds niet in mijn handen, ja soms baal ┬áik er van maar ik ben ook wel tevreden met mijn Reebok crossfitschoenen hoor.
 photo MK2_zpsllxzzvli.png
Ik ben een drama met het kopen van enkellaarsjes, de perfecte laarsjes heb ik nog niet gevonden, deze Michael Kors laarsjes komen toch wel in de buurt, een klein hakje en wat netter dan mijn lopen enkellaarsjes dan nu.

 photo Touch_zpsa1mk0o0v.png
Eigenlijk ook heel hoog op het wensenlijstje is een TomTom Touch, ik vind dat ding super gaaf! Hij meet vet en spiermassa! Het is een super leuke gadget, en ik ben een beetje een gadgetfreak. Maar toch denk ik ook dat de TomTom Touch gevaarlijk zou zijn voor mij, want ik denk dat mijn spier en vetmassa een obsessie kan worden. Dus daar moeten we dan mee uitkijken :).
 photo OVerknee_zpsgjr12eji.png
Overknee boots, toen ik wat jonger was had ik een paar bruine en die heb ik echt kapot gedragen! Lekker in de winter met een legging en een oversized trui! Ik word daar echt super blij van.

Veel wensen nog, misschien toch nog maar even doorsparen ­čÖé
XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.