Balans

IMG_7524_zpsjezvqpld
Balans, eerlijk is eerlijk, voordat ik met mijn voedingsschema begon had ik echt geen balans in eten. Ik dacht dat ik heel goed bezig was, maar dat viel eigenlijk best wel tegen! De periodes van terrasjes en mooi weer zijn aangekomen en ik hoop dat je met deze tips ook de balans kan houden.

Mijn eerste tip is blijf sporten! Ik merk dat het met het warme weer nogal lastig is! Maar blijf naar de sportschool of je crossfit box gaan! Doe je aan hardlopen? Zet je wekker dan wat vroeger en loop lekker in de ochtend zodat je iedereen wakker kan zien worden! Ben je geen ochtendloper? Loop dan wat later in de avond!

Het is weer tijd voor de BBQ! Ook bij ons staat die regelmatig aan! Maar een BBQ hoeft niet perse slecht te wezen, een lekker stuk kipfilet is al redelijk goed! Je kan groentes grillen op de BBQ, stukjes paprika, champignons, dit kan je allemaal op de grill leggen! Sound good right!

Terrasjes, mooi weer staat gelijk aan terrasjes! Ik heb de mazzel (of pech) dat ik geen alcohol drink en dat ik eigenlijk ook niet zo van fris hou, ik ben dus snel tevreden met een spa rood! Dat geluk heb ik weer! Maar mocht je wel van een drankje houden of een frisje ga dan lekker met de fiets naar het terras! En heb je nou echt te veel gedronken, ga met de benenwagen terug! Maar hou jezelf in de hand! Enne warm weer met alcohol is niet altijd een goed idee!

Etentjes! Mijn agenda loop er op dit moment vol mee! En om nou allen maar sla te eten als je uit eten bent, nee dat zie ik niet zitten! Als ik uit eten ga probeer ik mij overdag aan het schema te houden en tijdens het etentje laat ik het iets los!

Beweeg extra! Het is mooi weer ga een ommetje om! Of nog beter pak de fiets! Ik ga zo veel mogelijk weg met de fiets! Naar mijn werk naar vrienden! Ik heb het geluk dat ik ook nog eens in bezit ben van een racefiets dus dat ik wat makkelijker verder weg kan rijden! Maar naar mijn werk en dergelijke (wat toch zo een 40 minuten fietsen is) pak ik de gewone fiets.

En verder de meest belangrijke tip! Geniet! Als je even je balans kwijt bent is het echt niet erg! Ook mij is dat gebeurd!! Denk even ach laat ook maar en pak het daarna weer op!

Heb jij nog tips om je balans terug te vinden?

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.