Beauty: Kwasten tussendoor schoonmaken

 photo Blogplaatjes18_zps2704e81b.jpg

Je weet dat ik een keer in de zoveel tijd mijn kwasten was en dat ik het wel een rot klus vindt. Dus heb ik een andere manier om mijn kwasten tussendoor te wassen zodat ik soms het wassen van mijn kwasten iets kan uitstellen.

Een hele lange tijd geleden kocht ik bij de MAC counter de MAC brush cleanser. En deze gebruik ik met regelmaat en tot mijn grote schaamte had ik er nog geen blog over geschreven.

MAC Brush cleanser is een schoonmaak middel die je kan gebruiken om je kwasten tussendoor op te frissen. Ja op te frissen, het is natuurlijk niet zo goed als een wasbeurt.

Hoe gebruik je het dan? Ja dat is heel simpel. Je gooit een beetje van het roze spul (ik hou van roze) pak een kwast en draait rondjes in het roze spul. Je kwast gaat de kleur afgeven die er op zit (in mijn geval blush). En je kwast wordt langzaam schoon.

Met 1 doekje red je het niet, ik gebruik meestal twee doekjes en dan is mijn kwast schoon, het natuurlijk niet schoon zoals bij een wasbeurt (dat zei ik al) maar je kwast is weer wat frisser.

Ik kocht deze Brush cleanser voor EUR 10,- maar ik weet dat ze bij kruidvat ook een hele goede hebben voor minder geld!

Ben jij al bekend met de brush cleanser?

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.