Beauty: W7 In The Nude Pallet

 photo IMG_4778_zpsa36dff18.jpg

Toen mijn zus mijn appte of ik het oogschaduwpallet van W7 – in the nude wilde hoefde ik daar niet lang over na te denken, snap appte ik haar terug en aan het einde van de week lag het in the nude pallet in mijn handen. I was a happy girl.

Dit pallet schijnt de dupe te zijn voor de Naked 3 van Urban Decay. Nu heb ik de Naked 3 pallet niet zelf (wel 1 en 2) maar de Naked 3 pallet is gewoon een stuk moeilijk verkrijgbaar en ik ben niet zo van de shipping of make-up ik wacht geduldig mijn kans af en een dupe van de Naked 3 was mijn kans.

Het pallet ziet er redelijk goedkoop uit (dat was die ook) maar het doosje is al snel stuk (bij mij binnen 1 dag). Dat vind ik wel een min punt zo neem ik hem niet snel mee ergens heen omdat ik bang ben dat mijn hele tas onder de oogschaduw zit en ik mijn pallet kwijt ben. Dit is jammer, maar zeker geen reden om hem niet te kopen!

 photo IMG_4779_zpsf5f61d45.jpg

De kleuren zijn echt prachtig en achterop het doosje staan de namen van de kleuren, ik zal ze opnoemen van licht naar donker.

 • Latte
 • Angel
 • Venice
 • Marlyn
 • Copper Pot
 • Sun Kissed
 • Alice
 • Bad Manners
 • Coffie Cup
 • Mud Slide
 • Tokyo
 • Fashionista

Leuke en gezellige namen. Maar daar waren we eigenlijk niet voor, we willen swatches zien! Ook deze heb ik gemaakt!

 photo IMG_4780_zps459a20a2.jpg

De lichte swatches zijn niet zo zichtbaar, dat vind ik wel jammer, maar de donkere zijn juist weer heel goed zichtbaar en deze gebruik ik het meest. De oogschduw is ook wat kruimelig, dus uitkijken voor Fallout! Gelukkig is dat met het aftikken van je kwast redelijk verholpen.

Ik kocht de pallet voor EUR 10,- inclusief verzendkosten! Helaas weet ik niet precies waar, maar als ik mijn zus spreek zal ik het er even bij zetten!
Voor dit bedrag mag ik zeker niet klagen! Het pallet is goed en niet al te duur! Ik ben er heel blij mee!

Ben jij al bekend met het W7 in the nude pallet?

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.