BikeMotion 2016

 photo E803F136-B1A0-4F47-A2E4-44E7486A5F54_zpsuan7xf8w.jpg
Enkele weken geleden ging ik naar een van de grotere (misschien wel de grootste) wielerbeurs van Benelux, ik was namelijk op BikeMotion!

BikeMotion is dus een fietsbeurs en niet de gewone stadsfietsen hoor! Ik bedoel, wielrenfietsen, Moutainbikes en een aantal e-bikes stonden er. Alle producten voor een nieuw wielerseizoen. Toen we twee jaar geleden gingen was ik niet zo enthousiast, mijn vriend had een fiets en ik had toen nog geen intentie om te fietsen. Dus was de beurs niet zo veel aan voor mij. Dit jaar as dat toch iets anders, ik fiets inmiddels zelf en had dus ook wat meer intresse.

Bij binnenkomst hadden we mazzel! We liepen gelijk tegen de Liv Giant stand aan! Ik ben groot fan van Liv en de nieuwe fietsen waren om te zoenen! Ik werd er onwijs hebberig van. Bij de Giant stand werden er diverse spelletjes gespeeld en kon je diverse prijzen winnen.

We liepen verder de beurs over. Keken naar de mooiste (en duurste) fietsen. Lieten ons informeren voor mooie zadels, kleding en schoenen en tot slot aten we bij de Foodtruck een broodje gehaktbal (hoezo ongezond?).

Daarna gingen we door naar de speciale hal die was ingericht voor de Lotto Jumbo Fandag. De rennersploeg van Lotto Jumbo verkocht kleding en helmen, daar zag ik een knalroze helm liggen, deze was van de Giro. Helaas, niet mijn maat, anders was ik met een mooie helm naar huis gegaan.

Daarna gingen we terug naar de Giant stand, daar werd petje op petje af gespeeld met Marianne Vos. En dus ook vragen over Marianne Vos. We kwamen te laat binnen maar ik wist een aantal vragen goed te beantwoorden. Daarna nam Marianne de tijd voor handtekeningen en een foto.

Daarna liepen we door, nog even bij de kleding van Liv kijken, ik wil heel graag een bidonhouder en bidon van LIV. Bij de stand stond een meisje met allemaal Bidons, ik liep naar het meisje toe en vroeg of ik zo een bidon kon kopen, nee hoor, zei ze je mag er zo 1 meenemen, wil je de eentje? Ik legde haar uit dat ik een Liv fiets had en dat ik er graag eentje wou hebben. Daarnaast kreeg ik van het meisje ook een Liv pet, dus nu ben ik officieel Liv meisje (oke, ik moet de Bidonhouder nog kopen :)).

Na 4 a 5 uurtjes hadden we de hele beurs gehad en was het tijd om naar huis te gaan met moeie voetjes en een tas vol informatie.

De beurs was zeker voor de herhaling vatbaar! Ben jij wel eens naar Bike Motion geweest?

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.