Boeken gelezen: juli

IMG_6214
Sinds ik een nieuwe e-reader heb, ben ik er niet vanaf weg te slaan! Ik lees het liefst de hele dag! Vandaag een overzicht van mijn gelezen boeken van juli.

Aanpakken! – Sophia Kinsella
Sophia Kinsella is al heel lang een van mijn favoriete schrijvers.  Het boek aanpakken is al uit 2005 maar ik had hem nog niet gelezen. Het gaat over Samantha Sweeting, zij is een jonge topadvocate in Londen. Ze werkt keihard. Tot ze op een dag een enorme fout maakt, zo enorm dat haar hele carrière op het spel staat. In paniek ontvlucht Sam haar kantoor, stapt op de eerste de beste trein en belandt ergens op het Engelse platteland. Ze klopt aan bij een grote villa, waar ze wordt versleten voor de nieuwe huishoudster. De heer en mevrouw Geiger hebben geen idee dat ze een advocate met een IQ van 158 in huis hebben gehaald. En Samantha heeft geen idee hoe ze de wasmachine moet aanzetten, ze krijgt de strijkplank niet eens uitgeklapt. En de oven werkt ook al niet mee. Maar Sam bijt nog liever haar tong af dan de aantrekkelijk bemodderde tuinman Nathaniel om hulp te vragen. Zal Samantha ooit nog terugkeren naar Londen? En zo ja, wil ze haar oude leven dan weer terug? Hoe staat het eigenlijk met haar emotionele huishouding?
Klik hier om het boek Aanpakken! te bestellen. *

De eilanden – Suzanne Vermeer
Suzanne Vermeer is ook een van mijn favoriete schrijvers, er gaat geen zomer of winter voorbij dat ik niet zit te wachten op de nieuwe van haar! De eilanden bevat zeven verhalen die zich afspelen op eilanden dichtbij en ver weg, met een hoop oude bekenden!
Klik hier om het boek De eilanden te bestellen. *

Pretty Little Liars 1: Vriendschap – Sarah Shepard
Pretty Little Liars, ik keek de serie (zag hem alleen niet af) begon aan het eerste boek (las hem niet uit) en nu eindelijk begon ik weer aan dit boek en eindelijk had ik de rust gevonden.
In Rosewood, tussen de Mercedessen en de gigantische villa’s, heeft iedereen wel wat te verbergen. Aria heeft een affaire met haar leraar, Spencer heeft een oogje op het lekkere vriendje van haar zus en Hanna gebruikt gemene trucjes om mooi te blijven.
De vier middelbareschoolvriendinnen delen samen iets dat nog veel gruwelijker is, maar dat niemand anders weet… Wie is ‘A’?
Klik hier om het boek Vriendschap te bestellen.*

Pretty Little Liars 2: Vertrouwen – Sarah Shepard
En toen ik met deel 1 bezig was dook ik gelijk achter deel 2 (en aangezien ik 9 delen heb ben ik nog wel even bezig). Ik vond dit deel iets minder sterk dan deel , dus mijn gedachte dwaalde regelmatig ook af.
In het rijkeluisstadje Rosewood, Pennsylvania, waar achter de liefste glimlach een verschrikkelijk geheim kan schuilgaan, zijn vier Pretty Little Liars – Spencer, Aria, Emily en Hanna – heel ondeugend…
Spencer heeft het vriendje van haar zus afgepakt. Aria heeft een gebroken hart vanwege haar leraar Engels. Emily is dol op haar nieuwe vriendin Maya, meer dan dol zelfs. En Hanna wil er zo wanhopig graag onberispelijk uitzien dat ze er letterlijk ziek van wordt. Maar het ergst van alles is een afschuwelijk geheim – en als dat uitkomt kan dat hun fijne leventjes ruïneren. En iemand die zich ‘A’ noemt dreigt dat te gaan doen. Maar wie is deze geheimzinnige ‘A’? En zijn je beste vriendinnen te vertrouwen?
Klik hier om het boek Vertrouwen te bestellen. *

Bella Italia – Suzanne Vermeer
En weer las ik een Suzanne Vermeer weg! Heerlijk! Gewoon lekker verstand op 0 en lezen maar.
Als de zomervakantie voor de deur staat, besluiten Hans en Petra met hun elfjarige zoon Niels om voor het eerst twee weken te gaan kamperen aan het Gardameer in Italië. Niels maakt er snel vrienden en struint al gauw de hele dag met hen over de camping. Totdat hij op een avond niet op de afgesproken tijd terug is.
Hans gaat ongerust op zoek en doet een verschrikkelijke ontdekking. In de bosjes vindt hij het lichaam van een jongen. Maar het is niet Niels. Die zit vlakbij en is in shock. Omdat de vermoedelijke dader na een achtervolging door Hans in het Gardameer verdronken is, beschouwt de politie de zaak snel als afgerond. Totdat ze een paar maanden later horen dat er in hetzelfde gebied weer een moord is gepleegd. Opeens kan Niels zich weer details herinneren van de eerdere moord en worden ze gevraagd voor het politieonderzoek naar Italië te komen.
Klik hier om Bella Italia te bestellen.*

Zwaar beproeft – Chantal van Gastel.
Het eerste boek van Chantal van Gastel (zwaar verliefd) las ik redelijk snel weg.  Zwaar beproeft bleef heel lang liggen en net zoals PLL 1 las ik een stuk en vervolgens ging die weer aan de kant. Maar afgelopen maand las ik hem vrij redelijk vlot uit!
Isa en Ruben zijn stapelverliefd en gaan samenwonen. Ruben heeft zelfs een inloopkast voor Isa gemaakt. En Isa is eindelijk een beetje gewend aan het idee dat Rubens waanzinnig aantrekkelijke verschijning nu echt ‘bij haar’ hoort. Ook al springt ze nog steeds uit bed om haar tanden te poetsen vóór Ruben wakker wordt.
Maar dan gaat Ruben samenwerken met zijn knappe ex-vriendin en maakt Isa steeds langere dagen in de dierenartsenpraktijk. Ruben en Isa zien elkaar alleen nog als ze ’s avonds in bed ploffen en zo krijgt jaloezie de overhand.
Klik hier om zwaar beproeft te bestellen.*

Ik heb afgelopen maand echt heel veel gelezen. Normaal lees ik niet zoveel in 1 maand maar deze maand ging wel lekker! Ik lees inderdaad veel op mijn e-reader. Maar pak er ook nog regelmatig een echt boek!
Welke boeken heb jij deze maand gelezen?
Let me know!
XoXo

de links met een *  zijn affiliaitelinks – als je een boek via deze link besteld, krijg ik een deel van de opbrengst.

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.