Bootcamp met Outdoortraining Houten

 photo Pictures17_zpsilkq2luk.jpg
Toen de uitnodiging voor de kick-off training in mijn digitale brievenbus viel, wist ik even niet hoe te reageren.

Mijn eerste reactie was o nee niet weer bagger, zoals je hier kan lezen ben ik niet zo een fan van bootcamp omdat je vies wordt. Maar aan de andere kant, een beetje opbouwen van de spieren kan geen kwaad. Na lang wikken en wegen besloot ik te gaan.

Deze bootcamp was georganiseerd door Outdoor Training Houten. Outdoor Training Houten is voor mij geen onbekende. Want ze trainen namelijk iedere maandag, woensdag en zondag zijn ze in het park vlak bij mij, namelijk Schoneveld. Ze geven twee trainingen (op maandag en woensdag) een beginnerstraining om 19.00 uur en een gevorden training om 20.00 uur.
Maar ze zitten niet stil en zijn aan het uitbreiden. Van Houten Zuid gaan ze namelijk naar Houten Noord, ook daar geven ze op zondag 1 training en wel bij de Kooikersplas. En daar was ik dus. Er wordt niet alleen trainingen gegeven ook voor voedingsadvies ben je bij Outdoor training Houten aan het juiste adres.

We begonnen met een stukje rennen, goed dat is geen probleem. Meestal niet, want conditineel is er niets mis met mij. Al snel werden er tweetallen gemaakt en moest de een de heuvel opsprinten inclusief Jumping Jacks en de ander planken. Ik begon met sprinten want dat kan ik. Ook de jumping jacks gingen mij gemakkelijk af. Nu was mijn sportmaatje aan de beurt en moest ik planken. Mijn mooie schoenen, daar gingen ze door de bagger, ik had het kunnen weten.

Maar mijn schoenen, was nog het minste waar ik mij zorgen om hoefde te maken, mijn spieren moesten keihard aan het werk. Man wat was het heavy en wat deden we veel oefeningen, ik denk dat elke spiergroep aan de beurt kwam. Inclusief de verschrikkelijke burpees (waar ik dus echt niet capabel voor ben). Na ongeveer 55 minuten trainen kwam het rekken en strekken en was de training  klaar en ging ik met een tevreden gevoel naar huis, ondanks de bagger was dit eigenlijk best wel voor de herhaling vatbaar.

Wil je bootcamp zelf een keer proberen in Houten dat kan! Als je je aanmeld via deze link, krijg je 1 strip gratis! Met deze strip kan je 1 les proberen bij Outdoor Training Houten. Mocht je het nou heel leuk vinden dan kan je een les loskopen (EUR 6,- per les) of een van de pakketten (die kan je hier vinden). En misschien….trainen we wel een keertje samen!

Heb jij al een keer een bootcamples gehad?
Hoe vond je dat?

Let me know!

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.