Booty Workout met Rowan Aida, Intersport, WomensHealth & Nike

62227304_2552410104791888_2131889038360051712_oEnige tijd geleden was er een winactie van diverse bedrijven. En Gaby en ik waren er als de kippen bij.

Het waren voornamelijk tag een vriendin acties dus ik tagde overal Gaby in en zij mij! En dit keer stond het geluk aan onze zijde! We werden uitgenodigd bij Intersport om een intense Bootyworkout te doen met Rowanaida.
De Bootyworkout wordt gegeven in verschillende Basic Fits en die duren ongeveer 20 minuten, na deze workout snapte ik ook waarom!
Maar terug naar het begin! Ik was redelijk vroeg in Amsterdam Zuid waar Gaby al op mij stond te wachten. Na een klein hapje en een drankje liepen we op een rustig tempo naar de Intersport.
Wij dachten dat we super vroeg waren maar dat viel wel mee. We kregen een toffe sportoutfit van Nike en al snel stonden we met verschillende mensen te kletsen.
Tijdens het kletsen kreeg ik een zwart doosje in mijn handen gedrukt, deze hadden we nodig voor de workout.

In het doosje zaten drie banden, zo groot als mijn bovenbeen in, dat zou nooit gaan passen (ik had het mis want die dingen zijn mega elastisch). We begonnen met de warming-up, deze was al behoorlijk pittig, maar voor ik het wist werd het echt pittig! Met een elastiek om mijn benen stond ik te squatten, te springen en begon ik flink te zweten. Ook mijn bovenbenen hadden het zwaar! Damn! Ik heb aardig wat bovenbeentraining gedaan maar dit was anders.
8B8B0182-5CDA-4D86-8615-E188F9E3229B

Het stukje vloeroefeningen ging mij wel weer makkelijk af. Niet dat ik de hele tijd moest liggen hoor. Was het maar zo een feest, mijn buikspieren kregen ook nog een kleine workout.

Na de cooling down moest ik echt even bijkomen, jeetje wat was dit heftig! Toen ik weer wat was bijgetrokken gingen we nog met wat mensen op de foto (#fangirlen) en trokken Gaby en ik weer wat warmers aan, de broeken hielden we aan, lekker makkelijk.

In alle rust liepen we weer naar de trein waar we allebei onze eigen weg gingen. Op naar een nieuw avontuur!

XoXo

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.