#Bounzyourbodynotyourboobs (+ Win)

 photo IMG_5662_zpsxynzer1j.jpgDat ik fan ben van Anita Active is geen geheim. Inmiddels heb ik alleen nog maar Anita Active in mijn sportkast liggen. Maar jij kan met een flink aantal ambassadeurs de nieuwste sportBH testen tijdens het #Bounzyourbodynotyourboobs event

Zoals ik al tijdens mijn whislist vertelde heeftAnita Active een nieuwe sportBeha namelijk de Air Control Deltapad, het is de eerste sportbeha die een padding heeft en ook ademt! Daar ben ik blij mee! Zoals jij (en ik) gewend ben van Anita zit die super goed in elkaar en krijg je geen schuurplekken en de ondersteuning die je gewend bent zonder dat je je in een harnas moet hijsen.

Jij kan deze sportbeha testen door middel van een flinke springsessie tijdens het event. Springen? Gaan we bootcampen? Gaan we touwtjespringen? Nee we gaan trampoline springen! En jij kan daar dus bij zijn! En niet alleen gaan we springen! Na aflook krijg je ook nog een klein hapje en drankje en kan je de ervaringen uitwisselen.

Wat moet je doen?
Om mee te doen met deze te gave workout moet je het volgende doen,

  1. Koop bij een van de speciaalzaken de Nieuwe Anita Active Control Deltapad en bwaar de bon (belangrijk!).
  2. Blok je agenda alvast 1 april vanaf 17.30 tot ongeveer 20.00 uur (exclusief rijtijd want het vindt plaats in Amsterdam).
  3. Meld je aan via dit google formulier  en vergeet niet een leuke motivatie toe te sturen.
  4. Heel hard duimen dat jij op 19 maart een mailtje krijg met dat je de winnaar bent!

Misschien tot 1 april!

XoXo

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.