Bullet Journal: Harry Potter Maandthema

Ik werk graag vooruit in mijn Bullet Journal. Het liefst twee maanden. Zo heb ik de tijd om dingen te ontwerpen.

Meestal maak ik een simpele cover en de rest hou ik ook wat simpeler. wel probeer ik altijd in 1 kleur te werken, de ene keer groen, de andere keer paars. Maar voor de maand april wou ik compleet iets anders, ik ging de maand april in een thema werken. En ik moet eerlijk zeggen. Ik ben er ontzettend trots op!.

Het thema voor de maand april is Harry Potter, mensen die mij kennen weten dat ik vroeger fan was van Harry Potter, ik verslond alle boeken en had zelfs een dekbedovertrek van. Ja, ik was groot fan. Dus besloot ik in ieder geval in elk bullet journal die ik krijg een Harry Potter thema te gaan doen! Of in ieder geval 1 maand. Voor mijn eerste (en bijna volle) Bullet Journal deed ik de maand april!

Cover
IMG_1429Met de cover ben ik wel heel lang mee bezig geweest, eerst heb ik het logo van Hogwarts overgetrokken en daarna helemaal nagetekend met pen. Het is dus wel een lang werkje geweest. Daarna heb ik nog lang getwijfeld of ik het in moest kleuren of niet, uiteindelijk heb ik dus besloten om het niet te doen.
Na de tekening heb ik de letters April in Harry Potter stijl getekend en ingekleurd met mijn Tombow. Dat klusje was gelukkig sneller geklaard.

Monthly
IMG_1430
Voor mijn monthly wist ik eigenlijk niet wat ik eigenlijk wou doen tot ik een post zag van TristArtist. TristArtist heeft een webshop op Etsy waar ze verschillende Harry Potter Stickers verkoopt waaronder het kasteel ik kon het niet laten om het te bestellen, De monthly is een beetje klein opgezet maar wel leuk. Naast de monthly heb ik een kleine cute Hermelien getekend. De hermelien heb ik getekend via de youtube video van Draw So Cute, als je leuke kleine dingen wilt tekenen is dat zeker het proberen waard. Ik had Hermelien eerder getekend op een schetsblok en omdat ik het niet aan durfde haar opnieuw te tekenen besloot ik mijn tekening uit te knippen en in te plakken (na het inkleuren).
Verder staan er nog wat bekende toverspreuken die je in de film en boeken regelmatig voorbij ziet komen, ik schreef ze met een kaligafeerpen (van Action) zodat ik daarmee kon oefenen.
Als laatsyje zie je nog een stukje van Harry Potter zelf (haar, bril en litteken) met de letters HP en April in Harry Potter Stijl.

Weekly’s
Mijn weekly’s heb ik per afdeling van Harry potter ingedeeld. De nummers heb ik ook in Harry Potter stijl ingevuld bij Gryffindor rood, Ravenclaw blauw, Slytherin Groen en Hufflepuff geel.De stickers komen ook uit de Etsyshop van Trist Artist en de cijfers zijn ingekleurd met Stabilo 88 stiften. De zwarte letters heb ik ingekleurd met een fineliner van pipoos (hier heb ik ook het logo mee gemaakt.
IMG_1431
IMG_1432
IMG_1433
IMG_1434April heb ik vrij bewust kort gehouden. Het was een hoop teken/kleur werk. Vandaar dat het dus maar weinig pagina’s zijn.

En dit was dus een kijkje van april. Als jullie vaker dit soort dingen willen zien laat dan vooral een reactie achter zodat ik er mee aan de slag kan!

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.