Camelbags

Yes! Het hoge woord is eruit! Ik ga de halve marathon lopen.

Een halve marathon heeft toch een wat andere organisatie nodig dan een dam tot dam of zo iets. Toen ik mijn langste afstand van 14km had liep ik met een flesje AA in mijn handen de afstand. Maar het loopt eigenlijk niet handig dus ben ik op zoek naar een goeie camelbag. Maar waar kijk je eigenlijk na bij zo een camelbag?
Als ik op mijn meisjes gaan moet afgaan ga ik natuurlijk voor de kleur! Maar om eerlijk te zijn moet die gewoon praktisch zijn. Dus zocht ik vandaag mijn favoriete camelbags uit

 photo Camelbags_zpsqnldjkyn.png

Ik heb ze op volgorde gezet van welke ik het leukste vind. Dus we beginnen gewoon bij 1.

1 & 2 zijn dezelfde tassen alleen in een andere kleur! Ik vind de groene kleur net iets leuker dan de rode. Ze zijn van Asics. Ze hebben een handig drinksysteem (ik heb het alleen nog niet kunnen ontdekken op de plaatjes, en ze zien er gewoon cool uit. Ze zijn online verkrijgbaar via Asics.nl en kost EUR 46,-.

Tas nummer 3 is een tas van Kalenji. Kalenji is het merk van Decathlon. En I LOVE Decathlon, De spullen van Kalenji zijn goed en de prijs kwaliteit verhouding is perfect! IK hou er van, Deze rugzak is gewoon heel praktisch (oke je moet er wel wat atributen bij kopen. Maar dan heb je wat. Gaby van Gabyrunstheworld heeft al een review over deze rugzak geschreven (klik hier). De rugzak kost EUR 29.95 wat een hele goeie prijs is! Wil je meer info klik dan even hier Omdat wij met kerst aan een budget zitten heb ik hem zeker op mijn wensenlijstje staan.

Trainen in het donker is al wat minder fijn (vind ik). Dus vind ik het belangrijk om zichtbaar te zijn, De Nathan 020 Blacklight tas is de duurste uit mijn selectie camelsbag namelijk EUR 139,95. De tas is 6 liter zonder drinkzak en 4,4 liter met drinkzak. De tas is verkrijgbaar bij Athleteshop.

Op nummer 5 staat de Nathan Firecatcher. De Firecatcher is een opvallende tas! Het nadeel (teminste vind ik) is dat er 2 kleine drinkflesjes bij zitten en ik absoluut niet tegen het geklots van drinkflessjes kan. Nu is het iets kleins en kan je dat eruit halen en is het probleem opgelost. Want verder is die leuk! Ik hou van van felle kleurtjes. De tas heeft een inhoud van 2,1 liter wat niet groot is, maar als je er een waterzak in heb kan je je jasje eventueel nog kwijt en dat is genoeg voor mij. De prijs van deze tas is EUR 58,45 en verkrijgbaar bij Athleteshop.

Dit zijn mijn voorkeurstassen die nog een beetje in een normale prijscategorie zitten want jongens wat kun je die tassen duur zijn!

Heb jij een camelbag? En wat voor 1? Wat vind je ervan? Extra informatie over zo een tas is natuurlijk altijd welkom!

 

 

2 thoughts on “Camelbags

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.