Clicktight

 photo Blog4_zpsmstvv8ej.jpg
Het meest verschrikkelijke wat er tijdens het hardlopen kan gebeuren is voor mij toch wel een veter die los gaat. Zeker als ik op dinsdag met de groep train. Ja hoor heb je Linda weer, die de veter gaat weer los! Gelukkig heb ik daar sinds kort een oplossing voor.

Via Kirsten van GirlontheRun won ik een paar clicktights. Eindelijk geen losse veters meer!!
Helaas gooide mijn motivatie roet in het eten, maar dinsdag was het tijd om ze uit de verpakking te halen.

De verpakking is super cute. Een doosje met de twee clicktights erin. Je trek het doosje aan de achterkant open en de clicktights komen uit de verpakking easy peasy.

De clicktights om mijn veter doen, dat moest ik even kijken. Gelukkig is op de site van Clicktight een video als handleiding na een paar keer kijken zat de clicktight op mijn schoen.
Ik vroeg mij wel af hoe ik dit moest gaan doen. Hoe krijg ik die veter goed vast?

Na nog een keer de instructievideo te hebben gekeken kwam ik erachter! Ik hoef helemaal niet te lussen. Hmmm..blijft dit wel zitten? Ik had er niet veel vertrouwen in,

Uiteindelijk werden al mijn twijfels weggenomen want ik trainde keihard en mijn veters bleven gewoon op zijn plek zitten! Ze gingen niet los of wat dan ook, ik kon trainen en het bleef zitten!

Ook het strakker of het losser doen van de schoen ging super easy! Ik was zo blij als een kind.

Het uittrekken van de schoen gaat nu een veel makkelijker, even de clicktight los klikken veters er iets uit halen en ach….as ik nu toch al op 1 been sta kan ik net zo goed de schoen uittrekken met mijn handen!!

In alle opzichten zijn er voor mij verbeteren want: 1. mijn veters zitten niet meer los, 2. ik trek mijn schoenen niet meer uit door middel van mijn tenen tegen de hiel aan te zetten van een andere schoen en 3. ik zorg dat de veters losser zitten.

Ja ik heb aanzienlijke verbetering!

De prijs van de clicktights zijn EUR 9,95 en zeg nou zelf dat is geen geld, als ik zo mijn schoen uit zou blijven trappen dan had ik binnen no time nieuwe schoenen kunnen kopen omdat ik mijn hiel kapot zou trekken.

Kortom ik ben heel blij met mijn clicktights en GirlontheRun super bedankt!

Ben je benieuwd naar de clicktights? Hier kan je er mee over vinden!

 

5 thoughts on “Clicktight

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.