Crossfit whislist

Crossfit Whislist

Met kerst en Sint voor de deur kan ik weer eindeloos wensenlijstjes maken. Vandaag een whislist voor crossfitters.

Natuurlijk weet ik dat er geen onbeperkt budget is, maar als dat er wel was geweest dan staat er heel hoog op mijn wensenlijstje de Nike Romaleos 3. Alleen 200 euro voor een schoen die je niet regelmatig draagt vindt ik toch een beetje te gek!
Gelukkig maakt adidas (en Reebok) betaalbare varianten om te zogen voor wat meer stevigheid als je sjouwt met gewichten. Die van adidas zijn namelijk 89,95 euro. Dat is een stuk beter dan 200 euro.

Ik kan nog geen pull-up en het zou nog wel even duren voordat ik dat kan. maar ik hang af en toe wel aan de bar om mijn armspieren en schouders te versterken, alleen mijn handen gaan de zeer van doen, Reeva heeft speciale sporthandschoenen waarmee je je handen beschermd. En ze zijn zeker wat betaalbaarder dan een paar lifters (schoenen voor gewichtheffen) voor een paar reeva Grips betaal je namelijk rond de EUR 25,- je moet wel even wat Google toepassen want er zijn verschillende sites die ze verkopen tegen hogere prijzen.

Als crossfitter ben je bezig met gewichten en ook regelmatig met squatten. Mijn knieen vinden dit niet altijd leuk! Dus zou ik graag een knie sleeve willen, de kniesleeve geeft compressie en steun aan je knieen handig bij zware squats en dergelijke (of bij Burpees want extra bescherming). De Sleeves hebben wel een wat duurde prijs namelijk EUR 65,-.

Eerlijkheid bied mij te zeggen dat ik proud member ben of team Metcon maar toen ik deze Reebok crossfit Grace schoen zag ik het wit (ik vind het meer wat rosegoud) was ik opslag verliefd!! Voor deze schoen leg je EUR 80,- neer (niemand zei dat crossfit goedkoop was), maar hij is echt wel heel mooi!!

Inderdaad is mijn whislist niet echt nudgetair verantwoord, maar hey, we moeten wat te wensen over hebben.

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.