Dat moet toch pijn doen?

 photo IMG_4245_zpsdify5w8w.jpg
Een paar weken geleden zag ik iets waarvan ik dacht O My? Kind dat moet toch zeer doen?

Ik besef mij al te goed dat er door mijn blog deuren open gaan die voor andere gesloten blijven, dat weet ik heel goed. Maar laatst zag ik iets en ik wil daar echt iedere hardloopvrouw voor waarschuwen.

Ik woon vlak bij een hardlooprijk centrum, er lopen hier iedere dag talloze mensen lang! Ja qua hardlopers komen we hier niet te kort.
Ook zie ik regelmatig beginnende hardlopers, ze lopen in een joggingsbroek met een dikke sweatshirt over het algemeen, het liefst wil ik dan al achter ze aan rennen en dat sweatshirt over zijn of haar hoofd trekken want het is toch veel te warm! Maar ik zie ook andere dingen!

Ik zie toch heel vaak vrouwen in de verkeerde BH lopen en ik weet ik ben ook zo een vrouw geweest (lees mijn zoektocht en hier hoe ik mijn zoektocht eindigde) en tik nu nog maar eens een blog om te vertellen hoe belangrijk een goeie bh is! Want lieve meiden, je wilt toch niet dat je moet stoppen met sporten omdat het pijn doet? Laat staan over hoe ze er over 30 jaar uit zien!

Toen ik een paar weken geleden een ijsje ging halen zag ik een meisje lopen, ik denk dat ze een beginner was, het was super warm, midden op de dag en ze droeg een joggingsbroek en een sweater (fout 1, maar daar gaat het niet over) ik zag iets bouncen, ik kon niets anders dan een pijnlijk gezicht trekken, want ik denk dat dit meisje een gewone bh aan had, niet eens een sportbh, het liefst had ik het meisje halt geroepen en was ik linearecta naar de lingeriezaak met de gelopen voor een goeie sportbh! Want dit kan niet.

Als je loopt maken je borsten namelijk 8tjes (I know, mannelijke lezers gaan daar nu op letten), maar ze maken niet alleen achtjes, als jij geen goeie bh aantrek rek het je huid uit, in het begin merk je daar niets van maar al snel ga je dat toch zien door de zwaartekracht, de zwaartekracht gaat het winnen! Daarom zeg ik het nog een keer: Koop aub een goeie sportBH.

Inmiddels weten jullie dat ik een aantal Anita BH’s heb, als op mijn werk over SportBh’s gaat begin ik inmiddels een hele preek te houden over waarom het belangrijk is. Verschillende collega’s zijn inmiddels ook al naar de lingerie zaak geweest voor een goeie sportBH.

Om een lang verhaal kort te maken, meiden asjeblieft zorg voor een goeie sportBH! Het is super belangrijk, voornamelijk voor jezelf!

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.