Er is geen plan B

IMG_0966
Linda, we’ve held the drawing, and unfortunately you were not selected to run the 2020 United Airlines NYC Half. But there are still a few ways you can run this amazing race on March 15.”

Er was geen plan B, ik zou ingeloot worden voor de halve marathon van New York, dat moest gewoon er was geen ander plan.

Helaas, het lot dacht er anders over en ik moet ik mijn plan laten varen. Ik baal er van heb flink wat traantjes gelaten en mij afgevraagd waar moet ik nu gaan lopen?

Ik wist dat er een grote kans was dat ik niet ingeloot zou worden, maar toch hield ik een klein beetje hoop. We hadden het hotel al geboekt en we waren al druk aan het kijken voor de vliegtickets. Er is natuurlijk ook een mogelijkheid om te lopen via Tui, maar dan mag ik 1.000 euro extra neerleggen en dat geld, dat kan ik beter uitgeven in New York.

Ik baal, ik baal ontzettend. Ik had stiekem hoop gehad dat ik weer na ongeveer 10 jaar weer terug mocht naar New York samen met vriendlief, we hadden al plannen.

En nu? Het hotel is geannuleerd, want heel eerlijk maart kan koud zijn en dan ga ik liever later in het jaar naar New York. En als ik niet mag lopen kan ik beter genieten van terrasjes met een mooiere tijd.

Ik weet niet waar ik nu mijn vierde halve marathon wil gaan lopen, ik wil geen halve in Nederland lopen, ik zou het liefst weer in het buitenland willen lopen.
Maar ik weet even niet waar. Heb jij een idee waar mijn volgende halve marathon moet zijn?

Let me know!

XoXo

3 thoughts on “Er is geen plan B

  1. Erika

    Zo herkenbaar! Ik kwam een jaar geleden ook niet door de loting van de Berlin Marathon. Zo’n teleurstelling op dat moment… Uiteindelijk ben ik tóch gegaan, via loopreizen. Je telt misschien iets meer geld neer, maar de ervaring is onbetaalbaar 😉

    Reageren

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.