De leukste hardloopboeken

Header photo Afbeeldingen11_zpskcm5odve.jpg
Lezen en hardlopen! Twee van mijn favoriete combinaties. Helaas kan het niet allebei tegelijk (dat zou niet echt veilig zijn). Dus vandaag een blog met mijn favoriete hardloopboeken!


Running like a girl photo IMG_9647_zpsjdrolvca.jpg

Running like a girl

Running like a girl is denk ik wel een van de leukste boeken die ik heb gelezen. Het gaat over Alexandra die besluit om te gaan hardlopen, haar eerste poging gaat niet echt best, maar haar tweede pogomng gaat een stuk beter, ze vertelt haar verhaal heel erg leuk. Het boek leest makkelijk weg. Het bestaat uit twee delen het eerste deel is het verhaal van Alexandra en gaat erover waar ze tegen aan liep en hoe haar trainingen en wedstrijden gingen. Het tweede gedeelte is meer over het hoe en wat van hardlopen. Het boek is zeker een aanrader en is hier te bestellen (via Bol.com).

 photo IMG_9646_zpsfxbsv3su.jpg
Hardlopen voor vrouwen
Hardlopen voor vrouwen is een boek die weer wat meer op techniek en dergelijke in gaat. Maar ook deze is zeker niet onmisbaar in je boekenkast. Het boek is geschreven door Barbara Kerkhof en inmiddels is er al weer een nieuwe druk. Ik heb nog steeds de oude druk, maar ik grijp hem nog regelmatig als ik even iets moet opzoeken wat echt voor vrouwen is bedoelt, ik gebruik het boek dus regelmatig als naslagwerk en de zitten gewoon super handige tips in!
Het boek kan je hier bestellen.

 photo IMG_9645_zpsesnaw1pn.jpg
Run Baby Run
De is al heel veel geschreven online over Run Baby Run, zo heb ik ook er ooit over geschreven. Het is gewoon een super leuk boek, wat je moeilijk weg leg (tenminste dat had ik). Mocht je de meer over weten kijk dan vooral naar mijn Just Read waar ik er meer over vertel. Het boek kan je hier kopen.

 photo IMG_9644_zpsi7mxyufo.jpg
Ik ren dus ik ben
Ik ren dus ik ben is een boek met allemaal kleine verhalen van verschillende (bekende)lopers. Het zijn verhalen van ongeveer 5 pagina’s over wedstrijden of wat de drijfveer van iemand is om te lopen. Het is een boek wat makkelijk weg leest bij een kop thee! Een aanrader als je even wilt relaxen! Het boek kan je hier bestellen.

 photo IMG_9642_zpsnc5d3vka.jpg
Live Love run
Natuurlijk mag Live love run van Annemerel niet ontbreken op mijn lijstje! Annemerel is een van mijn favoriete bloggers en haar boek is geschreven zoals ze haar blog schrijft, het leest makkelijk weg. Ik heb er al eens eerder over geschreven. Het boek kan je hier bestellen.

 photo IMG_9641_zpsmpx4gzc3.jpg
Renspiratie
Renspiratie is een boek voor als je inspiratie nodig heb om hard te lopen (vandaar Renspiratie). Het boek bevat mooie foto’s veel inspiratie en leest makkelijke weg. Het is echt een boek vol inspiratie en een mooi naslag! Je kan het boek hier bestellen.

 photo IMG_9640_zpsefx4bz2p.jpg
Sportables
Ik wil nog een keer een artikel maken met leuke boeken en recepten die met sport te maken hebben maar Sportables mag ik zeker niet over slaan in dit artikel! Dit boek is eigenlijk veel meer dan hardlopen, het geeft gigantisch veel informatie over je spieren en dergelijk, daarnaast zitten er lekkere recepten in hier kan je meer over het boek lezen en hier kan je het boek bestellen.

Heb je nog leuke boeken die op mijn nog te lezen lijstje moeten?

XoXo

Artikel bevat affiliate links, lees mijn disclaimer voor meer informatie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.