De leukste hardloopfoto’s

 photo Blogplaatjes12_zpsbe68dfd6.jpgVoor mijn blog van vandaag ging ik opzoek naar de leukste hardloopfoto’s en dat was nog best wel lastig.

Als ik hardloop dan zie ik er niet echt fantastisch uit, nee, op zijn allerminst eigenlijk. Als ik hardloop dan heb ik een hoofd alsof naar het toilet moet. Nee, tijdens het lopen ben ik niet echt op mijn best.

Foto’s uitzoeken voor deze blog was toch ook echt wel lastig in dit geval. Drie mensen moesten er op in deze collage (eigenlijk 6, maar de andere kon ik geen foto van vinden). Steef, een van mijn vriendinnetjes die de loop door Houten vorig jaar liep en als ze niet loop verzorgd ze de foto’s (zoals afgelopen jaar).

Andere Linda, mijn loopmaatje op afstand. Regelmatig hebben we app contact over het lopen en hoewel we vlak bij elkaar studeren/werken is zijn we nog steeds niet op zweetdate geweest. We moeten dat maar snel doen Lin, want ik ken een te gek burger tentje in Utrecht.

Mijn zus, we hebben elkaar al heel wat keren over de finishlijn getrokken, toen ik last had van mijn blessure tijdens de Loop van Houten trok ze mij over de streep en bij We Own the Night trok ik haar weer over die streep.

En niet op de foto maar moeten de wel bij staan mijn ouders en vriendlief. Mijn vader loopt altijd mee en helpt ons onderweg met ongemakken, van kramp tot andere dingen hij stopt en helpt ons. Mijn moeder is onze tassen watcher, ze let op de tassen en zorgt voor de verzorging na de loop. En natuurlijk vriendlief die altijd met de camera bij de finish staat en altijd beretrots is op mij, zelfs als ik het niet ben. Laatst heeft die gezegd dat die bij de Dam tot Dam de laatste 100 meter met mij meeloopt naar de finish ik ben benieuwd.

De foto’s uit de collage zijn van twee jaar Loop door Houten, meidenloop, Circuit Zandvoortrun en de colorrun en het zijn niet foto’s waar ik raar op kijk. Het zijn foto’s waar het plezier er vanaf spat. En dat ik het leuk heb tijdens het rennen. Natuurlijk heb ik het niet altijd naar mijn zin tijdens het rennen. Maar als ik deze foto’s zie krijg ik altijd wel zin om mijn hardloopschoenen aan te trekken.

Heb jij ook van die leuke hardloopfoto’s?

XoXo

 

1 thought on “De leukste hardloopfoto’s

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.