De leukste/handigste kerstcadeaus voor hardlopers

IMG_0101
Sinterklaas is het land uit en dat betekend dat wij ons volop kunnen richten op Kerst! Het leukste van Kerst vind ik cadeautjes zoeken voor een ander. Nu heb ik de mazzel dat ik uit een redelijke sportieve familie kom (vader die hardloopt, zus die hardloopt, vriendlief die wielrent). Dus voor ons is het altijd redelijk makkelijk om een cadeautje te kiezen. Maar wat is nu leuk? Vandaag zet ik de leukste en handigste cadeautjes voor een hardloper op een rij. Allemaal uitvoerig door mij getest en allemaal binnen een budget van EUR 100,-.

Longsleeve met eigen tekst 
IMG_0105
Een longsleeve met eigen tekst laten bedrukken is altijd een leuk idee! Omdat de wat koudere periode er aan komt heb ik graag een longsleeve met een klein kraagje en duimgaten zodat ik mijn handen er in kwijt kan! Deze longsleeve kost EUR 32,95 (exclusief 4,95 verzendkosten) bij Runandcasual (facebook en instagram) en kan je helemaal naar je eigen zin maken. Ik heb er op laten zetten Strong is the new beautiful. Ik vind het een krachtig statement namelijk. Mocht dit boven je budget zijn en wil je toch iets laten bedrukken dan kan je altijd kiezen voor een ander item zoals een t-shirt, tanktop of een simpele longsleeve zonder kraag! Neem een kijkje op het Instagram account van Run And Casual voor het overzicht.

Powerbar Powergel Shots
IMG_0106
Voor een niet zo heel breed budget (of als opvulling) zijn de PowerbarPowergelshots ook een goed idee, zeker als het een loper is die aan het trainen is voor langere afstanden. Sinds ik langer dan 1 uur loop neem ik altijd voor de zekerheid een aantal van deze winegummetjes mee en onderweg kan ik er eentje nemen. Doordat je niet een te grote shot in een keer krijg kunnen ook gevoelige darmen ze wat beter aan (die van mij tenminste wel). Je heb ze in orange flavour en in cola flavour. Daarnaast heeft die van cola ook nog eens cafeïne. Ik had mijn eerste halve marathon niet kunnen lopen zonder deze winegums. Op internet variëren de prijzen van EUR 1,35 tot EUR 1,70. Ik betaal er meestal rond de EUR 1,70 voor. Maar ik haal ze eigenlijk ook altijd gelijk uit de winkel.

Anita Active Momentum pro
IMG_0109
Ik ben iedere training (of het nu crossfit of hardlopen is) blij dat ik kennis heb gemaakt met Anita Active. De nieuwste sportbh de Momentum Pro is weer een pareltje die is toegevoegd aan de collectie. De drie innovaties van Anita in een bh! En ik kan niet vaak genoeg zeggen hoe belangrijk een goede sportBH is! Deze sportBH is iets duurder je betaald er namelijk EUR 99,95 voor. Maar hij blijft ontzettend mooi! Het maakt niet uit hoevaak je hem draagt of was (wat bij mij redelijk vaak gebeurd omdat als ik een favoriet heb ik hem ook echt altijd gebruikt). De kwaliteit blijft eruit zien als nieuw.

Anita Active Air Control Deltapad
IMG_0107
Mocht je nou iets minder budget hebben maar toch willen investeren in een goede sportbh (voor jezelf of als cadeau) dan kan ik zeker de Anita Active Air Controle Deltapad aanbevelen. Deze BH heeft een laagje waardoor je de tepels niet ziet wat zeker een pluspunt is. Dit is een van de 6 voordelen die deze sportBH heeft want naast deze ademende schuimschalen (2 voordelen) heeft de BH ook nog comfortabele bandjes, superlicht netstof, zachte randen (dag schuurplekken) en een lichte compressie ( zo bouncen ze minder). Ik vind het een superfijne sportBH ze kosten rond de EUR 75,-. Maar persoonlijk vind ik dat je in een goede sport BH moet investeren netzoals een paar goede hardloopschoenen.

Boek: Ik heb geen zin van Annemerel de Jong
IMG_0110
Een boek over hardlopen vind ik altijd leuk maar dit boek scoort toch zeker extra punten! Het boek van Annemerel weerlegt bijna ieder smoesje wat je gebruikt om niet te kunnen hardlopen. Het boek leest heerlijk weg en het is ontzettend leuk geschreven. Het boek werkt voor mij heel erg motiverend. Voor EUR 17,50 ligt die bij jou onder de kerstboom!

Nike Flash haarband
IMG_0104
Als je mij ziet lopen heb ik negen van de 10 keer een haarband in. Voor de winter heb ik weinig aan een klein dun haarbandje. Deze Nike Flash haarband houdt mijn haar uit mijn gezicht en zorgt ervoor dat mijn oren warm blijven, daarnaast (ook fijn detail) zorgen de strepen ervoor dat ik ook nog eens zichtbaar ben! Win Win situatie! Voor de haarband betaal je EUR 25,- ben je nu geen fan van Nike of vind je de band niet mooi dan kan je er altijd eentje kopen van een ander merk!

Bee Seen lamp
IMG_0112
Zichtbaarheid is ontzettend belangrijk! Ik blijf er regelmatig op hameren! Als ik vertrek ben ik meestal een kerstboom en dat past bij de tijd van dit jaar. Vroeger liep ik altijd met de lampjes om mijn armen maar ik merk dat ik dat eigenlijk niet zo lekker vind lopen, dus toen mijn zus deze lamp had dacht ik hey dat is slim! Naast dat je zichtbaar bent aan de voor en achterkant door licht heb je ook nog eens extra reflectie. Je betaald voor dit hesje rond de EUR 24,95. Volgens mij is dat een veilige run wel waard (en ik werd laatst toegezongen met oh dennenboom).

Smoovall
IMG_0111
Schuurplekken zijn een hel! Doordat mijn boven benen aan de stevige kant zijn krijg ik daar negen van de 10 keer schuurplekken en natuurlijk gebruikte ik daar Vaseline voor, maar toen ik tijdens een wedstrijd in de buurt van het strand gezandstraald werd hield dat ook op! Totdat ik Smooval ontdekt! Dit middeltje is hemel! Even sprayen en go go go! En geen schuurplekken! Need I Say more….de prijs EUR 12,99 per flesje, maar je doet er echt heel lang mee!!

Stox Compressiesokken
IMG_0113
Stox compressiesokken zijn betaalbare compressiesokken, tot een maand of 4 geleden liep ik nog zonder compressiesokken en zat ik altijd wel te rommelen met mijn schenen of mijn kuiten, sinds ik met compressiesokken loop nergens meer last van! Het is natuurlijk wel even wennen maar ik wil niets anders meer! Ik heb zelfs een paar recovery sokken na een intensieve week trainen draag ik deze sokken en na ongeveer een dag kan ik er weer volop tegen aan. De sokken zijn voor compressiesokken goedkoop geprijst namelijk EUR 32,95, daarnaast zijn er heel vaak kortingscodes verkrijgbaar waarmee je net een beetje extra korting krijg! Voor mij zeker een GO!

Kalenji trailrugzak voor dames
IMG_0114
Ik denk dat dit de meest gehypte rugzak is voor hardlopers! Deze rugzak kost namelijk EUR 34,95 en is speciaal ontworpen voor dames! Ik heb de oudere variant maar hij is nog steeds leverbaar! Naast een waterzak kan je de ook nog andere spulletjes in kwijt (denk aan zakdoekjes, regenjasje, telefoon) alles wat je tijdens je duurloop of trail moet meenemen kan ik deze rugzak! Ik ben echt heel blij ermee en nu mijn afstanden aan het uitbreiden zijn gaat die ook steeds vaker mee! Een kleine tip: voor EUR 9,95 kan je een schoonmaakset voor je waterzak er bij bestellen dat zou ik zeker doen!

Dit zijn mijn ideeen voor hardlopers, de ene wat duurder dan de andere, maar ik denk dat (bijna) iedere hardloper blij is met een cadeautje uit deze lijst, heb je nog aanvullingen? Let me know!

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.