De Lidl drinkingbelt

 photo 2014-07-26101842_zps7f90f60f.jpg
Als het erg warm is moet je veel drinken. Dat is een basisregel. Ook tijdens het hardlopen is het handig.

In het begin liep ik met een bidon in mijn handen, dat is op zich prettig met kleine stukjes wandelen. Maar bij langere afstanden vond ik het toch wel vervelend.

Toen twee weken geleden een drinkenbelt bij de Lidl in de aanbieding was ging ik eerst twijfelen, ik rende niet veel, maar ik stelde het rennen wel uit omdat het warm was.
Na lang twijfelen besloot ik er toch een te kopen (of eigenlijk te laten halen door mijn moeder).

De eerste keer dat ik met mijn drinkingbelt op stap ging volgde al heel snel. Het was een warme zaterdag en ik moest een lange interval gaan doen. Ik vulde mijn flesjes en ging op pad.

Ik deed de belt om en daar was het al even wennen, ineens had ik gewicht om mijn middel, niet veel maar toch. In mijn drinkingbelt zat namelijk naast de twee gevulde flesjes water ook nog eens mijn telefoon, pinpas het boodschappenbriefje en de huissleutel. Dit was even wennen, maar het ging redelijk.

De flesje die je erbij krijg kan je vullen tot 0.30 ml, dus als je op pad ben heb je ruim een halve liter bij je! Dat vond ik genoeg, maar wat gebeurd er als je de flesje leeg drinkt, of in mijn geval, niet helemaal, juist! Dan ga je klotsen, dat was ook even wennen (een tip, leeg je blaas voordat je gaat rennen want met een volle blaas rennen en klotsende flesje is niet handig). De flesjes sluiten goed, waardoor je echt moet knijpen in je flesje om er iets uit te krijgen, aan de ene kant is dat fijn, je hebt bijna geen risico dat je kleren tijdens het hardlopen vies worden, aan de andere kant ik wil tijdens het lopen snel een slokje kunnen nemen.

De band zelf zit lekker, zakt niet af en met twee opbergvakjes kan je echt van alles meenemen tijdens je run! Fijn! Daarnaast was/is die ook nog is in vele kleuren leverbaar. Zelf heb ik de roze/paarse versie maar hij is/was er ook nog in het grijs/zwart en in het groen/zwart.

Ik kocht de drinkingbelt voor EUR 8,- en vond het zelf dat het een prima prijs om zo een band te proberen!

Ik ben tevreden met de belt. En voor EUR 8,- vond ik het leuk om te testen zodat ik (als deze stuk is) een betere kan kopen.

Ben jij al bekend met de drinkinbelt?

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.