De proefparade #tag Editie

 photo Pictures_zpsafsasgvu.jpg
Afgelopen zondag waren vriendlief en ik door Mr.Goodybag uitgenodigd voor de laatste proefparade dit jaar en dat was de TAG editie.

Omdat wij allebei wel Gadget freaks zijn vonden we een TAG editie erg leuk deze editie bestond uit het branddate met 5 merken.

 photo Collages_zpsrdfyogmp.jpg
Als eerste gingen we naar Storytel. Storytel is een app waar je naar boeken kan luisteren. Er komt nog een uitgebreider verslag over Storytel want ik mag het drie maanden testen en ik kan je vertellen ik vind het nu al leuk.

 photo Pictures3_zpsltjx9hwe.jpg
Daarna gingen we naar SkullCandy. SkullCandy heeft super leuke en vrouwelijke sportoordopjes (jeej geen saaie zwarten of witte iPhone oordopjes), daarnaast ben ik mij is gaan verdiepen in de headphones van SkullCandy, aangezien ik op zoek ben naar een leuke en goeie headphone voor het reizen. Ik werd eigenlijk verliefd op de Crusher een headphone die heel goed afsluit (als in je hoort bijna niemand meer) en waarbij je de bass zelf in kan stellen wat echt heel gaaf klinkt, daarnaast is die in hele leuke dessigns verkrijgbaar! I want!

 photo Pictures4_zpsfaysmrvx.jpg
Rollei is zich meer aan het richten op de statieven en gaat een paar prachtige (en leuk gekleurde) statieven uitbrengen. Zelf heb ik twee kleine statieven maar ik gebruik ze niet vaak. Ik vind het soms wat lastiger werken. Ik kreeg een mini statief mee die wat makkelijker op te zetten is dan mijn eigen kleine statief, misschien moet ik deze maar is gaan toepassen.

 photo Pictures5_zpsgy2z7mgi.jpg
Als laatste liepen vriendlief en ik naar TomTom. Waar de TomTom Band it werd gedemonstreerd, de TomTom Band it is een actioncam maar je kan hem ook heel goed als vlogcamera gebruiken (zoals je ziet op de foto’s deed vriendlief een poging en dat ging hem goed af), een voordeel van deze camera is dat uploaden en bewerken van je filmpjes een eitje is! Doordat je snel kan uploaden kan je je filmpjes super snel laten zien op social media en dat willen we toch allemaal! Daarnaast zit er een aparte start en stopknop op, zodat je niet tijdens het filmen per ongeluk je camera uitdruk en heb je geen oplaadkabels nodig, die ik altijd kwijt ben, een pluspunt voor mij. Ook hadden ze de TomTom Spark en wat is die mooi! Dit horloge is eigenlijk voor elke sport te gebruiken! Ik was er op slag verliefd op, daarnaast kan je hem ook gebruiken voor muziek, nu heb ik mijn telefoon bij mij, maar het zou fijn zijn als ik die soms thuis kan laten, want soms wil ik gewoon even niet bereikbaar zijn maar wel muziek kunnen luisteren, nu zet ik mijn telefoon op slaapstand wat ook redelijk werkt, maar gewoon even niet mee zou een stuk fijner zijn.

Al met al was het een super leuk event waar ik heel veel nieuwe gadgets en hebbendingen heb gezien. Ik mag wel gaan sparen!

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.