De sportBH

 photo IMG_9550_zpswdleymsh.jpg
Zoals jullie weten liep ik een paar weken geleden de Alkmaar City Run, toen we aan het onkleden waren kwam ik tot een ontdekking.

Mijn sportBH is niet goed. En eigenlijk kwam ik niet tot die ontdekking maar Gaby. Tijdens het omkleden controleerde Gaby of mijn BH goed was door aan de bandjes te trekken. Nee die was echt niet goed voor mijn meiden en ik moest echt een andere sportBH hebben, anders kreeg ik over 10 jaar hangers. Heb je het hoofdstuk niet gelezen in Run Baby Run dan weet je hoe belangrijk een sportBH is. Ja, dat wist ik maar ik dacht dat deze prima was voor mij. Ooit was ik bij een examen voor looptraining en toen hoorde ik dat borsten tijdens het hardlopen achtjes draaien, die van ik gingen alleen iets op en neer, PRIMA!

Sinds ik aan Gaby de ‘waarschuwing’ had gehad van mijn meiden viel het mij op dat ze inderdaad flink bewogen. Dank je wel Gaby bedacht ik mij dan glimlachend ik kan weer wat zoeken. Maar waar moest ik zoeken?

Vroeger hadden wij een super fijn lingerie winkeltje in het dorp. Je werd er altijd super vriendelijk geholpen en het waren mensen die verstand hadden van bh’s en dergelijke. Daarnaast hebben we nog de bekende winkelketen. In die winkelketen werkt een meisje waar ik vroeger bij de supermarkt heb gewerkt van brood naar BH’s, het is toch iets anders, daarnaast is het een winkel waar ze je vriendelijk willen helpen en vervolgens het paskamer gordijn opentrekken. Ja, daar hou ik echt niet van! Ik wil in alle rust passen en door de paskamer hoppen om te kijken of alles op zijn plek blijft zitten zonder dat het doek van het pashokje open wordt gerukt!

Daarnaast hebben we nog een probleem, ik heb al jaren geen (sport)bh’s meer in Nederland gekocht, zet mij in een Victoria secret neer en ik kan je precies vertellen welke maat ik heb, zet mij in een Nederlandse lingeriewinkel neer en ik weet het niet meer! Daarom waren die sportbh’s van Nike altijd verrekte handig voor mij, niets ABCD 70,75,80 ofzo maar gewoon S,M,L. Maar ja in die topjes lijden mijn meiden dus een eigen leven.

In ieder geval is de zoektocht naar een goede sportBH gestart en tips zijn altijd welkom!

XoXo

P.S. Je moet deze blogpost niet te serieus nemen, ja ik kreeg van Gaby te horen dat mijn sportBH niet goed was en ja ik ben op zoek naar een goeie sportBH maar een geheel eigen leven, kom op nou 😉

2 thoughts on “De sportBH

 1. Ytje

  Shock absorber is voor mij het beste merk. Wel met cup en omvangmaten, maar dat maakt juist ook dat ’t voor jouw lichaam goed zit. Ik zou namelijk met een niketop qua omvang een M moeten hebben, maar daar past dan lang niet alles in. Shock absorber zet alles mooi vast tijdens ’t rennen, en gaat lang mee!

  Reageren
 2. Barbara

  Ik ben al jaren tevreden met m’n shock absorber bh’s en heb wel wat vollere borsten. Ze zijn regelmatig in de aanbieding bij Perry.
  Succes met je zoektocht!

  Reageren

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.