De Sporty Girl tag

Bij Shirley van Stylguide vond ik de Sporty Girl Tag, I am a Sporty Girl dus laten we deze invullen

 photo IMG_0281_zpsqgl33c57.jpg

Wat voor sport beoefen je?
Ik doe aan hardlopen en fietsen

Hoeveel uur per week sport je gemiddeld?
Ik loop gemiddeld 5 uur per week. Als ik fiets dan fiets ik op flink tempo naar mijn werk en dat is 80 minuten heen en terug (in totaal dus)

Ben je meer een cardiomeisje, juist meer van krachttraining, of helemaal zen met balansoefeningen?
Ik ben een echte Cardo Chick! Ik vind de sportschool echt niet leuk! Dan kan ik niet naar buiten!
 photo IMG-20140921-WA0021_zpsspw29p07.jpg
Sport je liever alleen of met anderen samen?
Op dinsdag train ik altijd met loopgroep Houten, dit is altijd erg gezellig. Op donderdag loop ik op dit moment mee met Run2Day. Dit nog 5 weken dan loop ik alleen. Mijn duurlopen loop ik altijd alleen. Ik vind beide wel leuk! Al moet ik mijn duurlopen echt wel alleen lopen!

Wat doe je als je geen zin hebt om te sporten? Bedenk je liever 100 smoesjes of kun je jezelf toch motiveren?
Ik bedenk eerst 100 smoesjes maar ga daarna toch naar buiten. Als ik eenmaal buiten ben vind ik het toch altijd wel heel erg fijn.

Heb je een sportblunder die je kunt benoemen?
You name it! Ik mis stoeprandjes, struikel, glij enz.enz. Ik ben nogal lomp aangelegd.

 photo 1a9058de-e8bb-4950-9290-f2f72e4a6a18_zps81d4c138.jpg

Waar kun je je echt aan irriteren tijdens het sporten?
Omdat ik nogal veel buitensport heb ik andere irritaties dan apparaten en dergelijk. Ik irriteer mij mateloos aan het feit dat mensen niet kijken, zo ben ik bewust een keer aangereden (en ik had een fluor jack aan), ik duik regelmatig uit voorzorg het gras in. Mensen die niet aan de kant gaan als ze je aan zien komen, maar extra breed blijven lopen, ook daar kan ik mij aan irriteren. Daarom vind ik langs het kanaal lopen heerlijk, je komt daar bijna niemand tegen.

Ben je van de sportieve gadgets en hypes zoals een activiteitenmeter, speciale apps op je telefoon of een hartslagmeter?
Ja en hoe meer hoe beter! Ik heb een fuelband van Nike, ik heb de Nike Running app en de NTC app op mijn telefoon, daarnaast heb ik het Nike+TomTom horloge en een hartslagmeter van Polar, gelukkig kan ik deze koppelen met mijn Nike horloge dus ik hoef geen extra horloge om voor mijn hartslag, dat scheelt een hoop!

Bij deze mijn Tag, ik tag Linda van According to Linda en Saskia van Saskia Blogt. Succes Dames!!!!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.