De vakantieTag

5B718264-C07D-478A-8709-014136CE7E76

Het is zomervakantie en een groot gedeelte van Nederland is weg. Aangezien ik nog even moet wachten tot ik op vakantie mag heb ik vandaag de vakantietag

Welke landen ben je ooit geweest
Singapore, VAE, Amerika, Indonesie, Frankrijk, Griekenland, Canarische Eilanden, Spanje, Italie, Belgie, Marokko, Engeland en dan ben ik er vast nog wel een paar vergeten. 

Favoriete hotel?
Mijn favoriete hotel was het Gershwin in New York. Niet dat het een super sjiek hotel was ofzo, maar het was heel fijn dat het hotel twee tweepersoons bedden in de kamer had. Zeker na heel veel wandelen, je kon gewoon lekker liggen had alle ruimte. Dat was best wel lekker! Daarnaast was het heel dicht bij het Empire state buiding. Wat ik wel heel erg mooi vond. 

Favoriete reisvriendelijke beauty product?
Zonnebrand! Tijdens de vakantie heb ik altijd zonnebrand, mascara en lippenstift mee. Dit was een makkelijke go-to en het neemt niet te veel ruimte in beslag.

Favoriete bestemming om te shoppen?
New York, Singapore en Dubai!

Favoriete bestemming om te relaxen?
Bali! Tijdens onze reis in Bali hebben wij heel veel gerelaxt. We hebben heel veel strandbedjes gezien die vakantie.

Gekste dat je ooit hebt gegeten?
Ik speel redelijk safe wat betreft eten. Ik heb denk ik nog nooit iets raars gegeten. Wel probeer ik altijd iets van het land te eten, maar ik eet nooit echt rare dingen. Ik moet het wel kunnen uitspreken en weten wat het is.

Beste maaltijd die je ooit hebt gegeten en waar?
Dat was in Singapore bij Din Tai Fung, super lekker eten! Echt een aanrader als je in Singapore bent, het ziet er super netjes en duur uit maar het eten is er zeer goed betaalbaar.

Wat kun je het beste aantrekken in het vliegtuig?
Ik draag altijd hetzelfde in het vliegtuig, een jurkje met een legging en compressiesokken. Daarnaast draag ik altijd comfortabele gympen. Zeker bij lange vluchten!

Wat is het engste dat je ooit gedaan hebt?
Ook wat dat betreft speel ik het op Safe en doe ik maar weinig enge dingen. Het moet leuk zijn om op vakantie te zijn, niet eng.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.