December: You are more than Welcome

 photo December_zpseacb5034.jpg
Yes yes yes het is december! Heerlijk I love December en vandaag vertel ik waarom!

Sinterklaas
Hoewel ik niet echt van verkleede mensen hou vind ik Sinterklaas altijd erg leuk! Lekker peppernoten maken en dergelijke. Al heb ik dat dit jaar niet gedaan! Ik heb wel heel veel pepernoten gegeten en dat was lekker!

Kerst
Ik hou van Kerst. Zodra Sinterklaas de boot terug naar Spanje heeft gepakt sta ik al met mijn kerstboom in mijn handen! Ik ben zelfs al begonnen met kerstinkopen! Kerst staat gelijk bij mij aan eten. En stiekem hoop ik er dit jaar echt wel een kerstrun uit te kunnen slaan

#DOcember
Yes Girls love 2 Run heeft weer eens een event de DOcember! En ik Doe mee! December staat voor 70 kilometer halen. Of ik die 70 haal weet ik niet, het is wel veel, maar iedere kilometer is er 1 en ik vind het heerlijk! Natuurlijk krijgen jullie iedere week een update!

Kaarsjes
Naast dat ik het heerlijk vind om mee te doen aan Docember krijg ik in december ook altijd last van Cocoonen! Kaarsjes aan dekentje op de bank en een boek/tijdschrift. En zo de avond doorbrengen.

Kortom I

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.