Diary november 

 photo Photodagboek_zpsowlcr1rx.jpg
What happend? Ineens was ik zo een anderhalve week van de aardbodem verdwenen en dat terwijl ik midden in mijn Londen verhalen zat.
Ik was verdwenen omdat ik ineens uit het niets, ziek in bed lag. Ik ga het goedmaken. Deze week krijg je nog wat Londen verhalen maar vanaf volgende week pakken we de draad weer goed op! Laten we snel beginnen met de photodiary van november!

1 november was de New York marathon, natuurlijk volgde ik Gaby, daarnaast gaf ik mijn moeder live verslag van het reilen en zeilen van haar oude schooldirecteur.

4 november stond de eerste training voor mijn halve marathon op de planning, dit was gelijk een mooie namelijk 9 keer de vijfwalbrug op en af.

8 november stond de tweede (oke eigenlijk derde) training op de planning en dat was 5km in eigen tempo.

10 november deed ik een interval. Ik was even vergeten hoe fijn intervallen was! Zeker na een lange dag kan je al je energie kwijt! Heerlijk!

13 november toch wel een zwarte dag in de geschiedenis, meer dan honderd mensen komen om tijdens een aanslag in Parijs, ik voel mij de ontzettend slecht onder en weet gewoon niet wat ik er mee moet.

17 november is het tijd om aan andere dingen te denken ik heb namelijk vakantie! Ik ben een weekje vrij.

19 november tot en met 23 november ging ik naar Londen dat heb je kunnen lezen (en ga je nog lezen).

27 november ging Coldplay in de verkoop. Ik zat om half 9 klaar en mensen wat een hel! Uiteindelijk heb ik het voor elkaar gekregen! Vriendlief en ik gaan naar Coldplay!

30 november daar ging ik dan! Ziek op bed blegh! Ik haat ziek zijn!

En dat was november al weer, inmiddels zijn we al een paar dagen in december en ik kan zeggen december is DRUK maar wel heel leuk!

XoXo

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.