Diary of August

 photo Pictures14_zpsjvywuojw.jpg
Het lijkt wel of ik iedere maand hetzelfde zeg. Augustus vloog (ook) alweer voorbij.

Augustus begon met mooi weer! Ik bracht de eerste zondag van augustus door in de Amsterdam Arena om naar de wedstrijd te kijken tussen Groningen en PSV voor de johan Cruijf schaal. Hoewel ik van beide ploegen geen fan ben vond ik het stiekem wel leuk dat PSV won.

Ik startte mijn trainingsschema voor de Dam tot Dam! Ready set go!! Waardoor ik een nieuwe fitfriend kreeg namelijk Vaseline.

Doordat het nog steeds rustig op mijn werk was bracht ik veel werk door in het archief, geen fijne plek wel een koele plek.

Mijn ouders en zus kwamen terug uit Frankrijk waar ze een tussenstop hadden gemaakt in Disney en daardoor kreeg ik Disney kerstballen!

Het was super mooi weer en voor de zekerheid smeerde ik mijn gezicht in (en ik had een nieuwe telefoon die moest ook gezien worden).

Welkom in het boeren gebied, toen ik vanuit mijn werk fietste naar huis werd ik tegengehouden met de mededeling wacht even op de koeien. Ik vroeg mij af of ik het goed gehoord had en dat had ik want een kudde koeien kwam voorbij zetten ze werden naar een ander weiland gebracht.

Verder had ik lol met mijn nichtjes en zus die op visite waren en liep ik kneiterveel hard.

Ik ging lekker veel bbqen want het was prachtig weer en ik ben gek op bbqen, even niet aan het dieet denken daarnaast dronk ik voor het eerst weer eens wijn. Ik denk dat ik wel een jaar niet heb gedronken. Gelijk een nieuwe favoriet gevonden!

Ik zag Gaby in de Runner’s World staan en als ik Gaby zie denk ik aan de Dam tot Dam want die ga ik dankzij haar lopen!

Ik trok mijn nieuwe blouse aan van Vero Moda.

Ik kreeg een cadeautje van mijn moeder, het spel Cluedo, tegenwoordig hebben vriendlief en ik met vrienden namelijk spelletjesavond!

En dat was het alweer op naar september war ik voor de tweede keer de Dam tot Dam ga lopen!!! SPANNEND!!!

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.