Dierendag

 photo Blogplaatjes30_zpsb59939b4.jpg

Afgelopen weekend was het dierendag, nou is het voor ons konijntje Lois iedere dag dierendag, want als er eentje verwend wordt is zij het wel. Vandaar het verhaal van Lois vandaag.

Wij kregen Lois als klein konijntje, nou ja, eigenlijk kreeg ik Lois van vriendlief. Na maanden zeuren kreeg ik een konijntje en naar een eindeloze discussie van buiten of binnen kwam Lois naar binnen. Inmiddels is ze ruim anderhalf en Lois binnen zetten is de beste keus die we ooit hebben gedaan.

Want met Lois ben je nooit alleen, als ze geen aandacht krijgt dan zorgt ze wel voor aandacht, door met van alles te gooien, tenzij ze moe is, dan moet je de echt met rust laten.

Maar ook los lopen vindt ze leuk. Zo laten we de regelmatig eventjes los door de woonkamer. Ze vindt het heerlijk om op de box te zitten maar ook gezellig knuffelen op de bank vindt ze wel lekker, maar til er niet op want dan is het gedaan met de rust.

Van andere dieren moet ze niets hebben, we hebben de samen geprobeerd met een ander konijn, maar dat mocht niet baten, ook met een hond ging het niet goed. Ze wil wel aardig zijn voor mijn zus de konijn, maar allebei in de kooi blijven hoor!

Wie zegt dat konijnen saaie beesten zijn kent onze Lois nog niet. Vandaar dat ze vandaag even in het zonnetje gezet moest worden.

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.