Doelen 2018: wat is er van terecht gekomen?

IMG_0416

Vorig jaar schreef ik een blog met de doelen van 2018 (klik hier om terug te lezen). En vandaag is het tijd om terug te kijken naar deze doelen.

Kwart marathon van Egmond
Ik liep de kwart van Egmond en deze was ontzettend zwaar, veel zwaarder dan ik had verwacht maar ik heb het gered. Ik wist gelijk 1 ding zeker, dit doe ik nooit meer, toen ik met Petra over mijn trainingsschema had zei ik ook gelijk dat ik die absoluut niet wou doen! Het was leuk maar voorlopig niet!

CPC
Ik liep in 2018 mijn eerste CPC, gezellig met Joyce, ik had gehoopt om een tijd te lopen rond de 1.10, uiteindelijk liep ik 1.11.04. Joyce vond het mooi rond de 1.10, ik niet, ik vond het rond de 1.11! Uiteindelijk ben ik tevreden hoor!

Marathon van Luxemburg
Mijn grootste doel van 2018 was toch wel Luxemburg, het was een fantastisch weekend met Gabriella, haar verloofde en mijn vriend, ik heb ontzettend gelachen en het was gewoon fantastisch, dat ik precies 1 minuut onder mijn PR liep kon ik op dat moment ontzettend van balen, maar nu vind ik dat wel oke, dit weekend was zoveel meer waard dan een PR!

Dam tot Damloop
Eind september liep ik mijn derde dam tot damloop en dat was de beste damloop tot nu toe! Eind 2017 hadden we de twijfels want het was ook wel leuk om de fietstocht te doen. Maar we besloten om te lopen en het leukste was, dat vriendlief ook mee liep! Het was een regenachtige dag maar dat maakte niet uit, de mensen langs de weg, de aanmoedigingen het was gewoon super leuk!! En als ik achteraf bekijk merk ik dat ik echt wel gegroeid ben qua afstand, want waar ik bij de 10km het echt zat was kon ik het nu makkelijker tot 15 km volhouden, na de 15km wordt het altijd wel gigantisch zwaar voor mij, maar goed. Ik word langzaam beter!

7heuvelen nacht en dag
Van mijn lijstje in 2018 kon ik 1 ding niet voltooien, de zevenheuvelendag. In plaats daarvan liep ik alleen de zevenheuvelennacht en stond ik tijdens de dag mensen aan te moedigen, wat natuurlijk ook niet erg was! Maar het was stiekem wel jammer.

Dit kwam er nog even tussendoor
Ik had gezegd dat er verder wat kleinere loopjes tussendoor zou lopen maar niets was minder waar! Ik liep nog flink wat loopjes mee en deed zelfs aan een fietstocht: Even kort samengevat:
In maart liep ik de 12 km van de Zandvoort Circuit run met Anita Active en Runner’s World! De start ging geweldig!! Maar wat was het zwaar! Maar zeker een aanrader!
Ik fietste de Amstel Gold Race, weliswaar de kleinste afstand, maar mensen wat was het zwaar! Maar ook heel erg leuk! We hadden een schattig huisje en plezier voor 10! Samen met mijn zus liep ik ook weer een warme Marikenloop, waar we eerst dachten om de 7,5 kilometer te lopen besloten we toch de 5km te lopen Natuurlijk liep ik weer de Loop door Houten, mijn favoriete run thuis! En als we dan toch gekken dingen doen, waarom niet dubbelen tijdens de Ladiesrun van Rotterdam, ik was uitgenodigd om de 10 kilometer te lopen maar samen met een groep meiden besloot ik de 5 kilometer om ook te lopen. Ik liep twee runs zonder tijdregistratie, namelijk de Urban Culture Run en the Colorrun, dat die ook nog eens in hetzelfde weekend vielen dat was bonus. dit waren de tussendoortjes qua lopen. En dan staat er zelfs nog een op de planning namelijk Linschoten!

Al met al toch wel een vol jaar! Ik riep als eerste tegen vriendlief dat ik niet zo veel loopjes zou lopen, maar uiteindelijk heb ik er toch nog een hoop loopjes gelopen.

Hoe ging jouw jaar? Let me know?

XoXo

2 thoughts on “Doelen 2018: wat is er van terecht gekomen?

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.