Doelen 2019

f10edf51-9e2c-4003-99c5-b92aae3b0a52
2019, tijd om naar mijn doelen van 2019 te bekijken!

Hardloopdoelen

Eigenlijk heb ik maar 1 groot doel en dat is natuurlijk Berlijn! Ik ben echt gebrand om een PR te lopen tijdens deze halve marathon! Natuurlijk gaat dat niet alleen door mijn linkerbeen voor mijn rechterbeen te plaatsen. Ik moet ook denken aan voeding, dus toch weer wat meer op mijn voeding letten. Ik weet dat ik het kan alleen die knop moet nog even om.

Stiekem heb ik nog een heel klein doeltje in mijn achterhoofd maar dit wordt pas na Berlijn. Stiekem wil ik namelijk ook wel mijn tijd op de 10km verbeteren. Ik liep mijn PR in een tijd van 01.06.57 en tijdens mijn Damloop liep ik super makkelijk rond de 1.10 ik denk dat als ik all out ga ik echt wel harder kan en een PR misschien wel kan breken.

Prive doelen

Ik mag echt niet klagen prive, maar ik zou wel wat meer balans willen, de laatste week van december had ik echt een hele mooie balans, maar ja toen had ik anderhalve week verlof! Ik ben natuurlijk druk met werk, blog, lopen en alles wat er prive speelt, dus inderdaad ik ben druk. Vandaar het feit dat ik meer balans wil
Qua prive telt natuurlijk ook reizen, we reizen regelmatig en in 2018 mocht ik een weekend naar Limburg, Frankrijk, Disney (is natuurlijk ook Frankrijk), Luxemburg, Griekenland en nog meer plaatsten in Nederland.
Ik vind het heerlijk om te reizen en daar te relaxen. Dit jaar staan er weer een hoop mooie bestemmingen op de planning! Waaronder natuurlijk Berlijn!

Blog

Qua blog ben ik het afgelopen jaar heel erg gegroeid en daarvoor ben ik heel erg dankbaar! Ik ga lekker door waar ik mee bezig ben en hopelijk groei ik nog meer!

Mijn doelen voor 2019 zijn er niet veel maar voor mij heel groot, Berlijn gaat natuurlijk heel veel tijd kosten, maar na april heb ik wat meer tijd om te kijken of ik nog meer doelen kan en ga stellen!

Wat zijn jouw doelen voor 2019?

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.