Doelen 2020

IMG_9239
Januari staat gelijk met doelen stellen, dit jaar hou ik het lekker low profile.

Op dit moment ben ik lekker bezig met rennen, er is geen druk en dat bevalt mij eigenlijk super fijn! Daarnaast ben ik uitgeloot voor New York (klik hier) dus heb ik ook geen druk om op dit moment te trainen en trainen zonder druk maakt mij een leuker mens. Natuurlijk ga ik niet helemaal zonder doelen lopen, maar heb ik een aantal kleinere doelen gesteld.

Op dit moment staat er weinig op de planning het eerste kwartaal van 2020. Het 3x in de week trainen bevalt mij goed en hou ik nog wel vol. In maart hoop ik aan de start te staan van de Urban Trail Utrecht, ik twijfel nog tussen de 5 km of de 10 km. Ik denk dat het de 10km wordt en dan deze op een zeer rustig tempo lekker lopen (soort duurloopje).

In april sta ik aan de start van Rotterdam, nee niet voor de hele, maar ik ga de kwart lopen. Ik ben nu lekker aan het trainen en zonder extra moeite hiervoor kan ik deze lopen.
Ik hoop natuurlijk mijn PR te verbreken maar ik heb besloten dat ik gewoon lekker ga trainen. Geen tijdsdruk als het lukt dan lukt het! En lukt het niet, nou dan niet! Zo simpel is het.
IMG_9206
In september schreef ik over de hardloopwedstrijden die nog op mijn lijstje stonden (klik hier) een van deze dingen was de Disney Run en dan de 36km challenge.
De 36km daar zit een halve marathon in! En dat wordt dan ook mijn doel. De halve marathon van Disney! De 5 en de 10km ga ik gewoon voor de lol lopen en tijdens de halve wil ik toch aanzetten. Ik hoef niet helemaal te kijken wat er in zit maar ik wil wel kijken of het lukt een PR te lopen. Ik denk op zich dat het niet mega moeilijk moet zijn! Want mijn huidige tijd is met de juiste voorbereiding en voeding makkelijk te verbeteren.
Als het weer nou ook nog een beetje meer werkt die dag, dan zou het helemaal moeten lukken!
IMG_0004

In november ga ik weer een weekend weg met mijn zus. 2 jaar geleden zijn we naar Nijmegen geweest en liepen we de 7heuvelennacht. Afgelopen jaar heb ik de 7heuvelennacht overgeslagen, maar ik vond het wel heel jammer, dus toen mijn zus terug kwam hebben we hetzelfde bed en breakfast geboekt als in 2018 en in 2020 zijn we weer van de partij bij de 7 heuvelennacht en ik heb er nu al zin in.

En dan toch die Bruggenloop! Toen die in december weer was begon het te kriebelen! Wil ik deze nu eindelijk van het lijstje strepen? Ja! Als ik goed herstel van Disney kan ik mooi door naar deze loop! Op een of andere manier lukt het niet om de bruggenloop te lopen, het jaar dat die werd afgelast door de sneeuw zou ik hem met mijn vader lopen, maar hij was net aan het opbouwen na zijn blessure. Dus toen ging die niet door. Het jaar daarna waren we weg en afgelopen jaar was ik er niet helemaal klaar voor (al denk ik dat het wel geluk was als ik zou willen). Maar op een of andere manier heb ik een beetje “angst” voor deze loop. Terwijl ik de dam tot dam wel met gemak loop. Misschien komt het door de naam…Bruggenloop.
In ieder geval het is tijd om mijn “angsten” onder ogen te zien en het is in 2020 tijd voor de Bruggenloop!

f10edf51-9e2c-4003-99c5-b92aae3b0a52
En dan een van de laatste lopen van het jaar de Linschotenloop, hier wil ik eigenlijk wel de 10km gaan lopen. In 2018 liep ik daar de 5km en deze ging toen heel soepel, dus hoop ik dat in 2020 de 10km dan ook heel soepel gaat.

Dit zijn de lopen die sowieso op de planning staan. Verder zal ik aan de start staan van wat 5km wedstrijdjes, gewoon voor de leuk! Welke dat zijn weet ik nog niet. Wat voor 2020 voorop staan is dat ik het blije gevoel met lopen vast hou, want voor mij werkt dat het allerbeste!

Wat heb jij op de planning staan voor 2020?

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.