Doelen en dromen

 photo IMG_9136_zpsuj2c2oqu.jpg
Yes, Rotterdam zit erop…en nu?

In Rotterdam verbrak ik mijn PR op de 10km met 30 seconden verbeterd, het staat nu namelijk op 1.13.17. Dus dat is mooi maar hoe nu verder.

5km
Mijn pr op de 5 km  (officeel gemeten) is 35.03, in Rotterdam liep ik 35.29. Het zou leuk zijn als ik dit jaar mijn PR kan verbreken op de 5km aangezien mijn record uit juni 2015 stamt.

10km
Mijn 10km record is verbetert, dus dat zit goed! Ben ik tevreden over Rotterdam, nee eigenlijk niet! Ik ging die laatste 500 meter kapot maar toch had ik het idee dat er wat meer kon. Ik denk dat nu. Zondag dacht ik dat echt niet. Ik hoop dat ik hem dit jaar nogmaals kan verbeteren maar dat is even afwachten.

10 Miles 
Vorig jaar liep ik de dam tot dam in ruim 2 uur. Dit jaar doe ik niets met mijn 10 Miles record deze staat mij nu even prima. Volgend jaar beter.

Halve marathon
Dit jaar loop ik mijn eerste halve marathon!! Ik heb mij ingeschreven! Daarnaast heb ik verschillende gedachtes geschreven die voorbij kwamen. Maar ik ben er klaar voor mijn schema is gemaakt en dit weekend starten mijn trainen! Ik heb er zin in!

Marathon 
Dit jaar loop ik geen marathon, ik heb 1 droom en dat is New York! Ik loop hem niet nu eb waarschijnlijk ook niet volgend jaar. Maar die marathon komt eraan (sponsors gezocht).

Zo vandaag staat alles weer op papier en voor mij voor staan alle doelen weer helder, we gaan ervoor!!!

XoXo
XoXo

1 thought on “Doelen en dromen

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.