Doelen van 2017: wat is er van terecht gekomen?

IMG_5198_zpsywr1xdjs

Terwijl de laatste weken van 2017 zijn aangebroken, begin 2017 stelde ik een aantal doelen. Vandaag mijn evaluatie. Heb ik het gehaald?

Mijn fitste jaar ooit
2017 moest mijn fitste jaar ooit worden. Ik denk dat dit het ook is geworden, ik ben in 2017 lichter dan ik ooit ben geweest, heb ontzettend veel gesport, ben sterker worden en mijn conditie is zeker ook vooruit gegaan. Deze missie is geslaagd.

Mijn snelheid verbeteren
Ik verbrak mijn PR op de 5km, 10 km en op de 10 mijl. Ik mag zeggen dat het gelukt is! Ook tijdens trainingen ben ik sneller geworden. Mijn eikpunt is altijd de Loop door Houten en ieder jaar gaat er keurig een minuutje van de tijd af, zo ook afgelopen jaar! Dus snelheid verbeteren….check!

Niet meer alle wedstrijden willen lopen
halve check! Ik heb het afgelopen jaar alsnog heel veel wedstrijden gelopen. Ik vind het nou eenmaal leuk en gezellig! Ik merk dat ik het moeilijk vindt om nee te zeggen. Ik heb zeker mijn keuzes gemaakt in wedstrijden maar alsnog heb ik best wel veel wedstrijden gelopen, vandaar de halve check.

Meer aan mijzelf denken
Afgelopen jaar werd ik zeker met de neus op de feiten gedrukt wat betreft meer aan mijzelf denken. Ik had gewoon even geen keus en MOEST aan mijzelf denken. Maar eerlijk is eerlijk ik ben mijzelf voorbijgelopen. Dus meer aan mijzelf gedacht in 2017. Nee (of nou eigenlijk ja maar te laat).

Reizen
Ja! Singapore en Bali waren echt fantastisch! Maar ook weekendjes weg in Nederland kon ik van genieten! Fietsen in de bergen in Valkenburg was ook ontzettend leuk! Al dachten mijn benen de volgende dag daar anders over. Ik vind dit zeker wel een dikke check!

Minder winkelen
Hello my name is Linda and I am a shopaholic……when I shop the worlds get bettern….Dikke Faal! Volgend jaar maar weer proberen?

Hoe zijn jouw doele voor 2017 gelopen?

X0X0

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.