Dubai 05/05

20140518-211959.jpg

Eindelijk was het zo ver, we gingen naar Dubai! Na maanden wachten gaan we eindelijk, jullie lieve lezers hebben er weinig van gemerkt, want ik werkte flink vooruit. Vandaag het verslag van dag 1.

Dag een was eigenlijk niet zo bijzonder. Om half 11 werden we opgehaald door mijn vader die ons naar Schiphol bracht, om 13.05 mochten we boarden en om 14.30 (iets later) vlogen vriendlief en ik met KLM richting Dubai.

De vlucht duurde ongeveer 6 uur. Best lang, maar we hebben vaker zulke lange vluchten gehad, na ongeveer 4 uur had ik het eigenlijk niet meer, ik kon niet meer lekken zitten.

Om 23 uur landde we in Dubai (Dubai heeft een tijdzone van +2 uur). We liepen richting uitgang waar er een meneer stond te wachten met een bordje met de naam van Vriendlief, yes eindelijk hebben we ook een bordje. We werden aan een andere man “doorgegeven” die mijn koffer naar de auto reed (jep, alleen mijn koffer vriendlief mocht zelf sjouwen) hij vroeg aan mij hoe de vlucht was en blablablabla nou ja je kent het wel en ik dacht dat we naar het busje liepen, de man pakte zijn telefoon en er kwam een dikke Lexus voorgereden. Welkom in Dubai. Vriendlief en ik kregen gewoon privé vervoer omdat we (waarschijnlijk) een van de laatste toeristen zijn sit seizoen die naar het hotel moesten.

De rit liep voorspoedig, Dubai is al super indrukwekkend in de avond ben benieuwd hoe het overdag is. We kwamen bij ons hotel aan chekken in en kwamen op de kamer inmiddels was het al kwart voor 1 tijd om te gaan slapen.

Dubai: ik kwam, ik zag, ik overwon en donderde keihard in slaap!

XoXo

1 thought on “Dubai 05/05

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.