Dubai 07/05

20140520-071212.jpg

Dag 3 in Dubai brak snel aan, na een heerlijke nachtrust begonnen we aan dag 3.

Dag 3 in Dubai begon om 9 uur, na onze hardloop/fiets sessie was dat redelijk vroeg. We begonnen met een ontbijtje en daar werd ik blij van want er was bananenbrood! Yes! Ik nam gelijk twee plakjes mee, heerlijk, samen met wat watermeloen en scrambeld eggs. de banenbrood was lekker, maar om eerlijk te zijn is het recept van Annemerel.com beter.

Na ons ontbijtje was het wachten op de bus van het hotel, deze bus bracht ons naar het strand. Vriendlief en ik zijn stranden gewend waar je een bedje kan huren en een parasol, maar dit is iets heel ergs Europees. Wij kwamen aan op het strand wat super mooi was, maar geen bedjes en geen parasols, wat nu?

We hadden wat water bij ons, maar deze was al snel op en in de wijde omtrek is er geen winkeltje te bekennen waar je wat eten of drinken kon kopen, wel was er een parkje en kwamen er mensen uit het parkje met tassen en eten!

Het was warm, we hadden dorst en trek en we zweette super erg (sorry) dus liepen we naar het park, bij het park stond een bord waar op stond dat het vrouwen en kinderen dag was, hadden wij weer, ik ging het park binnen en liet vriendlief in de bloedhitte achter. Ik liep rechtdoor en al snel kwam ik een kleine diner tegen, yes, ik kwam binnen en werd door een heerlijke koelte welkom geheten, deze diner had heerlijk eten en drinken, ik bestelde water en een menu met een hotdog, patat en nog wat extra drinken, trots als een pauw liep ik naar vriendlief, ik had de dag gered.

We aten ons eten op en gingen nog even relaxen op het strand, Het busje haalde ons om half 4 weer op en we gingen even chillen op de kamer, we kwamen tot de conclusie dat we heel erg verbrand waren! Dit was te erg!

We gingen nog wat eten en na het eten gingen we heerlijk slapen om ons klaar te maken voor een nieuwe dag!

XoXo

2 thoughts on “Dubai 07/05

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.