Dubai 08/05

20140521-182354.jpg

De volgende dag in Dubai, na een stranddag stond er weer wat op de planning. En dit keer gingen we naar de grootste mall van Dubai en naar het hoogste gebouw van de Wereld.

We werden vroeg wakker en besloten in het hotel te gaan ontbijten, na het ontbijten vertrokken we richting Dubai Mall.

Dubai Mall is 4 verdiepingen en gigantisch groot, bijna elk merk heeft daar een winkel, om nog maar te zwijgen hoe groot deze is, voor deze mall mag je wel een dag uittrekken, zo groot is deze, dat deden wij dus ook.

Het is zoo bizar, aan de ene kant van de mall is er een mega groot aquarium en aan de andere kant (wat een eind lopen is) een schaatsbaan. En nog iets, de speelgoedwinkel, die was echt mega en er stonden daar van die trapauto’s maar dan mega luxe, ze gingen 45 km per uur en er zaten boxen in om muziek te luisteren, heel raar!

We begonnen op de bovenste verdieping en gingen zo naar beneden, we deden voornamelijk window shoppen, want we hadden eigenlijk niet zo veel nodig, wel kocht vriendlief nog een shirt van zijn favoriete formule 1 team. Maar in Dubai kan je prima window shoppen want dat is echt leuk!

We lunchte die middag bij de Subway (waar je, als je een menu neemt, twee koekjes krijgt) en gingen na de lunch de Sephora in, deze stelde mij een beetje teleur door geen Nars make-up te verkopen (neee) maar wel Marc Jacobs (jeeej).

Nadat we alle winkels hadden gezien (dat waren er een hoop) was het tijd om op het hoogste gebouw van de wereld te gaan, we hadden rond 6 uur onze tijd, zodat we de zonsondergang konden zien en ook foto’s van de avond konden maken. Dit deden we dus, op 427 meter hoogte konden we heel Dubai overzien en dat was prachtig!
Het is zo apart om te zien, je ziet stukken die bebouwd zijn en vervolgens een stukken met zand, heel mooi!

We hebben een uur staan genieten van de uitzicht, toen was het tijd om naar beneden te gaan en te eten bij een leuk Mexicaans tentje.

Naar het eten gingen we weer terug naar de hotelkamer, waar we nog even konden relaxen en weer slapen!

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.