Dubai 09/05

20140520-071212.jpgEen nieuwe dag in Dubai en dat was weer een stranddag, vervelend he!

We begonnen weer met een heerlijk ontbijtje in ons hotel. Dit deden we meestal met telefoons in onze hand want we hadden beneden internet en zo konden wij heel makkelijk met het thuisfront communiceren. Na het ontbijt werden de strandspullen gehaald, de telefoons opgeruimd in de kluis en de parasol werd gehuurd. Tijd om naar het busje te gaan.

Vrijdag is een weekenddag in Dubai, dit omdat het een islamistisch land is. Dat konden we zien toen we aankwamen bij het strand, mensen wat was het druk, zo druk hadden we het de hele week nog niet gezien! Gelukkig is het strand groot genoeg en hadden we de geen last van. Dus deden we waar we heel goed in waren geworden deze vakantie, zonnen, relaxen en lezen.

Het was tijd voor de lunch, dit keer liep vriendlief richting het park, omdat het weekend was mochten dit keer ook mannen daar in! Yes ik hoefde geen lunch te halen dit keer, vriendlief kwam terug met een heerlijk broodje en om eerlijk te zijn weet ik niet meer wat er op zat, volgens mij kip, maar hij was lekker.

Om half 4 bracht het ebusje ons weer terug naar het hotel en gingen we weer chillen.

Na dit was het tijd om te eten, dit maal gingen we eten bij de Cheesecake factory, waarom ik dat nog weet? We hadden een superaardige serveerster en het eten….oh mensen het eten was verrukkelijk! Ik bestelde een pasta carbornara en mensen ik kreeg toch een bord pasta! Ik kreeg het niet eens op! Maar het was heerlijk en vriendlief en ik zaten proppie vol, toen de serveerster vroeg of we nog een stukje cheesecake wilde, zeiden we allebei nee we zitten zo vol.

Het is fijn als je na zo een flinke maaltijd kan lopen, dus liepen we weer richting het hotel voor een nachtje slaap. En zo vloog de vrijdag ook voorbij!

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.